Žensko skeniranje (2)

Šta još spada u red onih stvari koje žene skeniraju na nama prilikom upoznavanja? Da li smo naporni, da li volimo svoje telo, da li smo srećni, da li imamo iskustva u seksu, da li smo opsednuti polom, da li nam je ona uopšte potrebna pošto sa svim tim sposobnostima skeniranja koje poseduje sve više podseća na robota, a sve manje na ženu.
Ukoliko joj skrećete pažnju na to da joj se pomerio šav na čarapi, to može da bude džentlmenski, ali isto tako može da bude i iritantno. S druge strana, vaša ravnodušnost prema njenom brižljivo biranom stajlingu reći će joj da ste prilično naporni i da ona nikada neće ispuniti vaše visoke standarde. Što se tiče fizičkog izgleda, čak i ako ste blago pogrbljeni, uvlačite stomak i nameštate kosu da se ne vidi danak godinama, može se desiti da joj budete simpatični i ona može poželeti da s vama deli dobro i zlo. Ipak, nijedna žena neće želeti da vas stalno ubeđuje u to kako ste, zapravo, privlačni i šarmantni, bez obzira na to što nemate trbušnjake i bicepse kao manekeni s bilborda. S druge strane, žene će uvek registrovati svaku boru, brigu i strah. Takođe, primetiće da li se lažno smejete i da li glumite sreću. A to nije dobro za vas. Rezime na dve strane A4 formata i bankovni račun s nulama u nizu vas ipak ne čine srećnim? Možda ste nezadovoljni zbog nerešenog poslovnog i stambenog pitanja? Žene sve registruju.
Nakon osam sekundi odmeravanja, svaki vaš pokret govoriće kakvi ste u krevetu. Žene obraćaju pažnju na prste i ruke, ali ne zbog uvreženog poređenja s ostalim delovima tela, već zbog dodira koji može da očekuje od vas. Kratka i mesnata šaka ne miluje isto kao ona koščata, s dugim prstima. Ona će brzo odlučiti koja od ponuđenih varijanti više prija njenom telu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.