U trendu

Znanje je žena

Znanje je kao žena – privlačno i lepo kada vam je naklonjeno i kada znate da ga aktivirate u pravo vreme i na pravom mestu. Ako ne možete da ga primenite u potpunosti već samo delimično, iz raznih razloga, ono vam neće predstavljati zadovoljstvo. Kada nije potpuno, znanje je izvor dilema i tada je bolje da ga nemate nego da ga delimično posedujete.

Zadovoljstvo se rađa tek kada razumete ono što niste znali. U tom smislu, treba znati da su gotovo sve krupne nevolje u životu muškaraca potekle od žena i njihovog nagovaranja. Nagovaranje je veoma opasna stvar. Reč je o prenošenju tuđih ideja i zamisli na vas. Da stvar bude gora, nagovaranje je društveno i etički prihvatljivo, jer na prvi pogled u tome nema ničeg lošeg. Izgleda da mnogi zaboravljaju primer Šekspirove ledi Magbet i posledica koje su proizašle iz njenog nagovaranja svog supruga.

Ne postoji šansa da tako nešto može biti dobro za vas; za bilo koga zapravo, čak i za žene. Naravno, ako ste dovoljno vešti, nagovaranje možete da pretvorite u svoju pobedu tako što ćete vi nagovoriti nagovarača. Dakle, čim ona počne sa nagovaranjem, vi odmah udarite istim oružjem: nagovarajte vi nju. Pri tom ste mirne savesti pošto je vaš cilj samo da neutrališete nagovaranje. Kada su žene u pitanju, one imaju samo jednu mogućnost: da nagovore ili da propadnu. Muškarci pak imaju mogućnost da ih žena nagovori ili da se jednostavno ne prepuste tome. Najbolje bi bilo da njen postupak okrenete naopako – pogledajte šta hoće, a zatim vi nju nadgovorite i nagovorite.

U sto od sto slučajeva kada vas žena nagovara na nešto, ona ima neki konkretan cilj, a on ne mora biti vidljiv u tom momentu. Zato ne dajte da vas žena nagovori. Imajte u vidu to da je nagovaranje toliko rasprostranjeno da ga je nemoguće najpre izolovati, a zatim uništiti. Nažalost, takva vrsta karantina ne postoji, a virus nagovaranja ima sigurne žrtve i osiguranu budućnost. Jedini mogući doktor za virus nagovaranja morate biti vi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.