Zveri među nogama

Lepi dani kojima obiluje ovaj period godine idealni su za dokazivanje avanturističkog duha. Zaboravite na kola i pređite na motor. Što besnija mašina među vašim nogama, to ćete, jasno, ostaviti snažniji utisak. Urlikanje vaše „zveri“, vetar u kosi i uzbuđenje dok jurite drumom neodoljivi su za svakog pravog muškarca, a mnogo više za srcelomnu ženu, koja će poželeti da sedne iza takvog muškarca i da ga u tim uzbudljivim momentima stegne oko struka.

Dakle, šta treba da kupite? Valjalo bi da pronađete skupu, moćnu i sigurnu mašinu sa pojačanom snagom. Vodite samo računa o tome da vaš motor uvek sprečava propinjanje u situacijama kada vozač zahteva naglo povećanje brzine. Za žestoke adrenalinske manijake kojima je neprestano do trkanja sa svim i svačim, a pre svega sa samim sobom, motor je idealno rešenje. Ako spadate u ovu grupu, možete se opredeliti za neku mašinu namenjenu takmičenjima – posedovanje nečeg takvog podrazumeva i osećaj ekskluzive i kolekcionarski ponos. Živahan motor, sposoban za svakojako ekstremno manipulisanje na drumu, veoma startan, garantovano će probuditi ceo komšiluk kada se noću budete vraćali kući.

Svakako, čak i bez preterane buke iz auspuha, bićete primećeni na motoru. Ukoliko imate snažne bicepse i tricepse, motor je idealna stvar na kojoj ćete moći da se prsite do mile volje. Važno je samo da budete obazrivi i da zbog svog šepurenja nikada ne zaboravite na ono najbitnije, a to je vaša sigurnost i sigurnost vašeg suvozača. Stoga su kacige obavezna stvar, a ne bi bilo loše ni da izbegavate brzinsko startovanje po naseljenim delovima grada. Kada izađete na otvoren put, tu počinje već sasvim druga priča – ona koja odgovara istinskim ljubiteljima brzine i avanture, koju obavezno nosi sa sobom mašina ispod vas. U tom pogledu motor je neodoljiv za svakog muškarca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.