Navalite: ova zemlja nudi BESPLATNO letovanje i poklon

Finci su jedan od najsrećnijih naroda na svetu, a svoje zadovoljstvo žele da podele s drugima tako što ljudima nude besplatno letovanje koje promovišu pod nazivom „Rent a Finn“, prenosi Forbs.

Odaberite Finsku za godišnji odmor, a oni će se potruditi da vam pruže najbolje moguće iskustvo uz „vodiče za sreću“ koji će vas provesti kroz njihov prirodni način života. Pomoći će vam da se oslobodite stresa i prisetite se pravih vrednosti u životu, prenosi RTCG.

Nekoliko vodiča je spremno da vam pruži najbolje moguće iskustvo, a među njima su i Linda i Niko koji će vam pokazati užitke jedrenja, kampovanja i života na ostrvu.

Katja, studentkinja i učiteljica joge, pokazaće vam kako na najbolji način da iskoristite prirodu u gradskom okruženju, dok će vam gradonačelnik Rovaniemija prikazati čari leta tako što će vas odvesti u vikendicu, s vama će brati bobice i igrati društvene igre.

Na njihovoj stranici možete da uradite i test koji će vam pokazati koliko je vaš život trenutno izbalansiran, a možete da pročitate i više o vodičima za sreću.

(RTCG)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.