U trendu

Levi’s mobilni telefoni

Farmerice i ostala džins garderoba simbol su mladosti tela i duha, pokreta i dinamičnosti. Istim epitetima može se okarakterisati i produkt jedne sasvim druge oblasti čovekovog interesovanja – mobilni telefon. Ta dva kultna izuma, jedan koji traje već decenijama i drugi s kraja dvadesetog veka, od septembra ove godine objediniće se u jednoj istoj reči – Levi’s.
Pod ovim brendom već decenijama su poznati i popularni proizvodi od džinsa. Nosile su ih mnoge generacije pre nas, a oni su nezaobilazni deo garderobe i današnjih generacija mladih ljudi širom sveta. Za to su svakako zaslužni dizajneri, proizvođači i marketing Levi’s-a. Oni su uvek umeli da budu u trendu i da kvalitetom, ponudom i ekskluzivnošću pronađu put do potrošača. Svoj duh savremenih trendova dokazali su i novom idejom o proizvodnji Levi’s mobilnih telefona. Tako će se dva proizvoda iz potpuno različitih vremena i svetova spojiti u isti brend – Levi’s.
U slučaju kompanije Levi’s ova ideja jeste originalna, ali se spoj ovih proizvoda ne može smatrati neočekivanim. I jedan i drugi proizvod nezaobilazni su deo garderobe i opreme savremenog mladog čoveka. Levi’s mobilni telefoni upravo su tako i dizajnirani da se u potpunosti uklapaju u prepoznatljive boje džinsa. Dizajn je osmišljen u ModeLabs dizajnerskoj kući iz Pariza. Ponuđeni su u nekoliko boja – srebrnoj, crnoj, bakarnoj i boji peska. S obzirom na njihove (uglavnom) male dimenzije, sasvim dovoljno prostora za nošenje može se naći u džepu farmerica, teksas košulje ili kratke letnje jakne od teksasa.
Zanimljivo je da, iako su se informacije i fotografije ovih telefona pojavile na mnogim stranicama Internet izdanja časopisa, njihovi tehnički detalji i specifikacije još uvek se drže u tajnosti. Jedino je najavljeno da će se s prodajom otpočeti u septembru ove godine. Verovatno će to biti ekskluzivna prodaja u elitnim prodavnicama širom Evrope, a sigurno će njihovo predstavljanje pratiti i modne revije i druge manifestacije promovisanja Levi’s garderobe. Dotad ćemo verovatno saznati i nešto više o njima, uključujući i njihovu verovatno ekskluzivnu cenu. U svakom slučaju, ljubitelji džinsa moći će da svoju Levi’s garderobu obogate Levi’s mobilnim telefonima i da na taj način uživaju u muzici, razmenjuju fotografije i video inserte ma gde se u skladu s dinamikom svog duha našli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.