najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Majkrosoft kreirao “Office 2016” – za timski rad

Kompanija Majkrosoft (Microsoft) predstavila je i u Srbiji najnovije karakteristike i aplikacije softverskog paketa “Office 2016”, koje čine dodatak paketu “Office 365”, baziranom na  računarstvu u oblaku (cloud), čime je stvorena snažna platforma s ciljem povećanja saradnje prilikom svakodnevnog rada.

Zahvaljujući aplikacijama programa “Office 2016”, pojednostavljuje se saradnja i uklanjaju prepreke na putu timskog uspeha, uz rušenje barijera između uređaja, aplikacija i ljudi, saopšteno je iz Majkrosofta.

“Jedno od glavnih nastojanja Majkrosofta je da unapredi produktivnost u radu. “Office” paket je najbolji primer za to, jer kontinuiranim inovacijama olakšava ljudima da se u poslu okrenu ka najvayynijim aspektima – saradnji i timskom radu”, izjavio je generalni direktor Majkrosofta za Srbiju i Crnu Goru, Željko Vujinović.

“Office 2016” svoj maksimum pruža na novom operativnom sistemu “Windows 10”, i zajedno predstavljaju najpotpunije poslovno rešenje, uz maksimalnu bezbednost i produktivnost u radu.

Ugrađena Prevencija gubitka podataka (Data Loš Prevention) u “Word”-u, “PowerPoint”-u, “Excel”-u i “Outlook”-u, značajno smanjuje rizik od curenja osetljivih podataka, ističu u ovoj kompaniji.

Integrisano “Office 365” upravljanje mobilnim uređajima (Office 365 Mobile Device Management) štiti uređaje kompanije i zaposlenih, a Zaštita kompanijskih podataka (Enterprise Data Protection) koja, kako se navodi, stiže kasnije ove godine, omogućiće zaštićeno deljenje sadržaja u okviru kompanije.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike