U trendu

Nokia 3720 classic: robustna i izdržljiva

Nokia je predstavila svoj novi model – Nokia 3720 classic, koji je IP-54 sertifikovan mobilni uređaj, što znači da je izrađen da bude otporan na vodu, prašinu, udarce i padove. Po uzoru na dosadašnje Nokijine vrlo popularne "stamene" uređaje, i Nokia 3720 classic ima oklop od izdržljivih materijala, u potpunosti zatvoren radi zaštite unutrašnje elektronike. Nokia 3720 classic dostupna je u prodaji po predviđenoj maloprodajnoj ceni bez poreza od 125 evra.
"Bez obzira na to da li ovaj mobilni telefon koristite na plaži ili na prašnjavom gradilištu, Nokia 3720 classic je dizajnirana da izdrži prskanje, udarce i padove koji su uobičajeni u takvim ambijentima", izjavio je Marku Suomi (Markku Suomi), predsednik Connect devices-a, prilikom predstavljanja ovog modela mobilnog telefona. "Nokia 3720 classic je snažna spolja, ali podjednako funkcionalna i iznutra, i predstavlja savršen izbor za ljude koji žele dugotrajan i pouzdan mobilni uređaj za bilo koje okruženje."
Nokia 3720 classic odlikuje se zatvorenim, nepropusnim dizajnom i izdržljivim materijalom u raznim bojama. Poklopac za baterije, koji štiti i bateriju i unutrašnji sklop uređaja, zaključan je vijkom, što korisnicima daje sigurnost prilikom korišćenja u mokrim, prašnjavim ili prljavim okruženjima. Kao što se može i očekivati, model Nokia 3720 classic nudi i izuzetnu efikasnost baterije, kao i LED blic, a sve to upotpunjuje njen izdržljiv dizajn. Ostali dodaci uključuju Nokia Maps, sa 1 GB microSD memorijskom karticom i veliki i dobro osvetljen 2,2-inčni ekran, što omogućava odlično snalaženje na nepoznatim terenima i u tamnim prostorima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.