Proleće u Sony Ericsson-u

Sony Ericsson je predstavio tri modela mobilnih telefona: Xperia X10 miniXperia X10 mini pro i Sony Ericsson Vivaz pro.
Modeli Xperia X10 mini i Xperia X10 mini pro opremljeni su QWERTY tastaturom koja se klizno izvlači. Ovi modeli nude otvoreno i intuitivno iskustvo komunikacije i zabave. Dizajn oba modela zasniva se na izuzetno stilizovanom ergonomskom obliku. Uz kombinaciju Android platforme, autorskih Sony Ericsson aplikacija i prilagodljive UX platforme komunikacija putem ova dva telefona zaista postaje zabava. Iskustvo se može i dodatno poboljšati izborom između mnoštva aplikacija na Android Market-u. Tako se može kreirati jedinstveno iskustvo na mobilnom telefonu. Korisnici mogu da idu i korak dalje i da prilagode četiri ugla i widget-e na početnom ekranu za pristup najpotrebnijim aplikacijama.
Mobilni uređaji Xperia X10 mini i Xperia X10 mini pro ponudili su korisnicima tačno ono što žele. Ova dva uređaja obogaćuje atraktivan, ultrakompaktni dizajn s izuzetnim performansama i platformom koja omogućava potpuno prilagodljivo korisničko iskustvo. Karakteristike uređaja Xperia X10 mini i Xperia X10 mini pro su: Sony Ericsson Timescape, dodatno upravljanje kroz četiri ugla, fotoaparat sa 5 megapiksela i mogućnošću video snimanja, muzički plejer povezan s muzičkim internet prodavnicama i YouTube-om, Android platforma, QWERTY tastatura s kliznim izvlačenjem, HSPA 900/2100 i EDGE 850/900/1800/1900, HSPA 850/1900/2100, kao i EDGE 850/900/1800/1900. Xperia X10 mini biće u ponudi u bisernobeloj, crnoj, ružičastoj, crvenoj i srebrnoj boji i boji limete. Xperia X10 mini pro biće u ponudi u crnoj i crvenoj boji.
Sony Ericsson Vivaz pro je još jedan od zapanjujućih modela ovog proizvođača mobilnih telefona. Ekranu osetljivom na dodir on dodaje i QWERTY tastaturu. Uređaj omogućava odlično korisničko iskustvo razmene poruka i zabave. Potpuna QWERTY tastatura korisnicima pruža brzu i efikasnu komunikaciju. Ovaj telefon omogućava korisnicima da snime i reprodukuju svoja najbolja isustva kao video zapis u HD kvalitetu. Otvorena platforma im dozvoljava da personalizuju svoje iskustvo zabave preuzimanjem odličnih aplikacija sa PlayNow i Symbian Developer Community.
Model Sony Ericsson Vivaz pro ima potpuno novu filozofiju ergonomskog dizajna, koja će postati zajedničko obeležje svih budućih Sony Ericsson proizvoda. Odmah ćete ga prepoznati, jer njegov izgled odražava oblik ljudskog tela, a istovremeno pruža preciznu i sveobuhvatnu interakciju s telefonom. Karakteristike telefona Sony Ericsson Vivaz pro su: potpuna tastatura s kliznim izvlačenjem, održavanje kontakata uz e-mail, Twitter, Facebook, blog i konverzaciju, 3,2-inčni ekran osetljiv na dodir u widescreen formatu 16:9, HD rezolucija, PlayNow Sony Ericsson Vivaz pro, UMTS HSPA 900/2100 i GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 850/1900/2100, kao i GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900. Sony Ericsson Vivaz pro biće u ponudi u crnoj i u beloj boji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.