Samsung BEAT DJ M7600

Samsung BEAT DJ M7600 je telefon koji izgleda, bez svake sumnje, dobro. Ipak, čini se da će on najbolje proći kod onih koji traže pomalo neobičan i svež izgled. Sam izgled telefona je dosta teško opisati, pa vam je preporuka da pogledate slike. Ono što prvo pada u oči jeste natpis s prednje strane mobilnog telefona: "Audio by Bang & Olufsen ICE power". Ako ste imalo upoznati s njihovim brendovima, znate da njihove proizvode odlikuje veliki kvalitet i pomalo ekskluzivnost.
Ekran telefona Samsung BEAT DJ M7600 osetljiv je na dodir, ima 2,8 inča i savršeno se uklapa u ostatak mobilnog telefona. Dobra je stvar da je Samsung odlučio da koristi AMOLED tehnologiju, tako imamo 16 miliona boja i odličan kvalitet slike iz bilo kog ugla. Nažalost, displej je malo alergičan na sunce, pa detalji postanu skoro nevidljivi kada izađete negde napolje. Pored novog dizajna, ima i noviji TouchWiz interfejs. I ovde sami možete da odredite koje ćete widget-e imati na početnom ekranu. Postoji i čitav niz mini-aplikacija, ali najbolja stvar je ta da imate poseban widget pomoću kojeg možete skidati dodatne. Sve u svemu, sve izgleda jako zanimljivo, ali je dosta sporo.
Stereo zvučnici su dosta dobri. Jednom kada pokrenete muzički plejer, otvoriće vam se spisak pesama. Možete ih filtrirati po plej listama, albumima, Beat DJ plej listama, izvođačima, žanrovima. Interfejs plejera urađen je odlično. Onscreen tasterima možete pristupiti funkcijama, kao što su 5.1 efekat, shuffle, repeat, podešavanjima i slično. Telefon ima kameru od 3,2 megapiskela s autofokusom, led blicem i ogledalom. Njen interfejs je pristojan, s velikim tasterima koji se lako koriste. Ima samo one najbitnije stvari, bez dodatnih "izmišljotina" za koje i ne znate čemu bi mogle da služe. Kvalitet fotografija nije ništa neviđeno, i možda je najbolja reč za opis kamere – prosečno. Samsung BEAT DJ M7600 je možda podbacio tamo gde se to i najmanje očekivalo, a to je kvalitet poziva. Glasovi su relativno jasni i jednostavni za prepoznavanje, ali ipak malo lošiji nego što bi se to očekivalo. Ljudi s druge strane linije žale se da je glas nejasan, monoton i slično.
Ne viđa se svaki dan da vodeći proizvođač mobilnih telefona izbaci neki izgledom neobičan model, pogotovo kada se radi o muzičkim uređajima. Samsungovi inženjeri su očigledno odlučili da budu inovativni i mora im se priznati da su zaista odradili dobar posao. Pored odličnog izgleda, ovaj mobilni telefon ima i mnoštvo funkcija, plus AMOLED ekran osetljiv na dodir. Ima potencijala da postane pravi mali trendseter, a njegova BEAT DJ aplikacija će vas odlično zabaviti. Treba samo da budete kreativni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.