Samsung SGH-V200

Korejska kompanija Samsung, koja je 2000. godine proizvela prvi mobilni telefon sa ugrađenim digitalnim fotoaparatom na svetu, nastavlja da privlači pažnju svojim multimedijalnim modelima. Jedan od njenih aduta za ovu godinu je telefon sa oznakom SGH-V200, koji krasi moderan i originalan dizajn (po čemu su modeli korejskog proizvođača prepoznatljivi) i u koji je ugrađena kamera koja može da se zarotira za 180 stepeni.

Rotiranje omogućuje da korisnik snimi samog sebe, a da na ekranu mobilnog telefona vidi kako će slika izgledati. Ekran telefona prikazuje 64.000 boja, što je znatan napredak u odnosu na prvi model sa ugrađenim fotoaparatom čiji je ekran prikazivao 4.096 boja. Do tastature telefona dolazi se rasklapanjem, a preko dugmića se može kontrolisati zum i svetlo.

U memoriju telefona može da bude pohranjeno maksimalno 100 fotografija, a one mogu da se kombinuju sa tekstom i šalju u obliku poruka. Taj model može da radi na sve tri GSM frekvencije koje se trenutno upotrebljavaju u svetu, tako da je njegovim vlasnicima omogućeno da ga koriste bez obzira na to na kojem se kontinentu nalaze.

Dimenzije telefona su 91 x 48 x 23 mm, a težina 96 grama. Baterija modela SGH-V200 omogućuje do pet sati razgovora i do 140 sati rada u stanju mirovanja.

Korisna adresa:

  • Samsung SGH-V200

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.