WhatsApp dobija opciju na koju se čekalo pet godina

Nakon objave nekih većih funkcija, kao što su grupne ankete ili WhatsApp Premium, WhatsApp konačno radi na jednoj opciji koja se već godinama čeka.

WhatsApp se fokusira na razvoj više funkcija koje će poboljšati slanje poruka, a jedna od njih je i izmena tekstualnih poruka, koja će se naći u budućem ažuriranju aplikacije.

Zanimljivo je da je pomenuta funkcija već najavljena pre pet godina, ali WhatsApp ju je ukinuo nakon svega nekoliko dana. Konačno, popularni servis ponovo razvija taster za izmenu tekstualnih poruka.

To znači da će korisnici ubuduće konačno biti u prilici da izmene greške, koje su načinili u procesu kucanja poruke, nakon što me ta poruka pošalje. Za sada nije poznato da li će postojati istorijat izmena poruka, ali kako je funkcija još uvek u razvoju, moguće je da će i ova opcija biti dodata, prenosi B92.

Trenutno nema informacija o tome kada bi taster za izmenu tekstualnih poruka mogao postati dostupan svim korisnicima. Zna se da WhatsApp funkciju testira u beti za Android, ali radi na tome da je omogući i za iOS i desktop beta verzije aplikacije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.