Dženifer Aniston odbija pomirenje sa majkom

Glumica Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) oduvala je novinarske izveštaje o pomirenju sa majkom Nensi izjavom da su njih dve i dalje u lošim odnosima. Zvezda serije „Prijatelji“ („Friends“) prekinula je sve odnose sa majkom nakon što ju je Nensi javno ponizila na televiziji pre pet godina.

Majka ju je dodatno obrukala knjigom „Od majke i ćerke prijateljima“ („From Mother And Daughter To Friends“), koju je izdala 1999. godine. U avgustu su neke novine objavile da se glumica pomirila sa majkom nakon jednog televizijskog nastupa poznate glumice, gde je ona otvoreno rekla kako je žalosno što njena majka nije upoznala njenog muža, niti je bila na venčanju. Dženifer je demantovala navode o pomirenju: „Nikakve diskusije nije bilo i uopšte ne razumem iz čega je takav zaključak proistekao. Pomirenja za sada nije bilo, ali jednom će do njega sigurno doći.“

Zašto je ona popularna?

Dženifer je najbolji deo En-Bi-Sijeve serije „Prijatelji“. Glumila je u filmovima kao što su: „Til There Was You“, „Picture Perfect“ i „Object of My Affection“.

Po čemu je poznata?

Ona je klasična lepotica, ima tipičan grčki nos i velika usta.

Njen čuveni citat

Niko sebe zaista ne smatra seksi osobom. Nekim danima samo pomislite: „Hej danas nisam uopšte loša.“ Ali ako pokušavate da budete seksi, nikad to nećete biti.

Detalji iz biografije

Rođena je u februaru 1969. godine u Šerman Ouksu, Kalifornija (Sherman Oaks, California), a odrasla u Njujorku. Svet glume joj nikada nije bio stran jer joj je otac Džon Aniston, inače Grk čije je ovo umetničko ime, bio standardna postava sapunice „Days of Our Lives“. Majka Nensi je glumica i model, a deka po ocu joj je Telly Savalas. Pored talenta za glumu Dženifer poseduje i talenat za slikanje. Jedna od njenih umetničkih tvorevina bila je čak izložena u Njujorškom Metropoliten muzeju (New York“s Metropolitan Museum of Art) kad joj je bilo samo 11 godina.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike