U trendu

Često ste bolesni? Obratite pažnju, odgovor se možda nalazi u ovom delu kuće

Energija u kući utiče na zdravlje, ljubav, sreću, prosperitet. Jedan od osnovnih postulata ove filozofije je čistoća i urednost.

Kuću treba da održavate čistom, da se oslobodite viška stvari kako bi či energija mogla da cirkuliše. U kući postoji nekoliko zona- zona zdravlja, novca i ljubavi, a da bi donele prosperitet, moraju da se aktiviraju i održavaju.

Zona zdravlja je najvažnija u kući, zbog toga se trudite da ova zona uvek bude besprekorno čista.

Ako vi ili vaši ukućani imate zdravstvenih problema, onda je naročito važno da obratite pažnju na nju. Ona se nalazi u istočnom delu kuće.

Da biste tačno odredili gde se nalazi, stanite leđima okrenuti ulaznim vratima stana ili kuće, a zatim okrenite pogled udesno. Ovo će biti istočni sektor.

Razvoj ovog dela, njegovo aktiviranje i kasnije održavanje čistoće pomoći će vam da postanete psihički i fizički otporniji, da ojačate imunitet, održavate dobro raspoloženje i motivaciju i vratite ljubav prema životu.

Pored čistoće, drugi uslov za jaku zdravstvenu zonu je dobro osvetljenje. Ako nema prozora i prirodne svetlosti, onda postavite dobru rasvetu kako bi prostor odisao toplinom.

Što se tiče boja, bela, siva i zelena se mogu smatrati idealnim nijansama za ovu zonu. Možete je aktivirati i postavljanjem biljaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.