U trendu

Da li smo celog života pogrešno sekli tortu? Tvrde da se to ovako radi…(VIDEO)

Jedna gurmanka odlučila je da razreši misteriju i objasni šta to pogrešno činimo prilikom rezanja kolača i torti, kako bi ih pravilno isekli na jednake komade, što će uglavnom nepravilno radimo. Internetom kruži snimak ove žene koja se u jednoj američkoj tv emisiji pojavljuje kao gošća.

Na vrlo jednostavan način i u kratkom snimku ona je objasnila kako je usavršila veštinu sečenja torte da bi isečeni delovi bili jednaki. Suština je u stvaranju minijaturnog kruga unutar torte ili kolača. Pošto je želela da objasni šta pod time misli, ona je uzela jednu srednju činiju koju je naopačke stavila preko torte.

Žena je pokazala jednostavan način da se iseče torta na jednake komade. Uzela je činiju i njom napravila graničnik, kada je krug bio formiran ona je počela sa sečenjem.

@videodonkey

#lifehack #cake #cakedecorating #cakelifehack

♬ Cool Kids (our sped up version) – Echosmith

Uokvirujući krug i tortu u sredini, rekla je da će to biti zasebna torta. Nakon što je završila sa sečenjem, došla je do poslednjeg koraka koji je bio mnogo jednostavniji i koji je zahtevao samo sečenje komada kako bi dobila ujednačene kriške.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar