U trendu

Deterdžent za sudove stavite u posudu za led i zamrznite: Rezultat će vas oduševiti

Svako ima tečnost za pranje sudova u svom domu, ali verovatno nikada niste pomislili da je zamrznete. Jedna korisnica društvene mreže TikTok podelila je ovaj jednostavan trik, a rezultat koji je dobila je više nego neverovatan.

@fabulosa_cleaning

Frozen washing up liquid hack that leaves oven racks sparkling & lemony fresh. PERFECT to leave in pans, oven dishes & sinks for extra soaking too! Who’s trying this? 🍋 #fabulosa_cleaning #fabulosacleaning #fabulosa #fyp #cleaning #cleaninghacks #cleaningtiktok #clean #cleantok #home #hacks #cleaningtips

♬ 2step – Ed Sheeran

Naime, sve što treba da uradite je da sipate tečnost za pranje sudova u kalupe za led ili silikonske kalupe za mafine i stavite ih u zamrzivač.

Kada se potpuno zamrzne, dobićete univerzalne tablete za čišćenje koje kao od šale uklanjaju masnoću i prljavštinu. Odlični su za uklanjanje tvrdokorne masnoće sa rešetke rerne, bez napornog ribanja.

Sve što treba da uradite je da istrljate rešetku kockom zamrznutog deterdženta, a zatim isperite toplom vodom. Možete izribati bilo koju prljavu površinu bez straha da ćete je oštetiti ili ogrebati.

Takođe su odlični za uklanjanje masnih mrlja sa odeće ili stolnjaka, a možete ih oprati u mašini za sudove umesto skupih tableta iz prodavnice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.