U trendu

Domaćica je potopila čiste peškire u ovaj rastvor, nestvarno šta je sve izašlo iz njih (FOTO)

Čak su i oprani peškiri navodno bili puni bakterija, a jedna domaća mešavina hemikalija ih je dezinfikovala

Džered Gajns je na Fejsbuku podelio prilično neverovatan detalj iz svog domaćinstva, izazvavši debatu na društvenim mrežama. Dok su jedni tvrdili da je preterao, drugi su oduševljeno prihvatili savete koje je dao.

Naime, Gejns je objavio fotografiju vode koja je ostala u kadi nakon dubinskog pranja peškira koji su već bili čisti kada ih je potopio. Čak su i oprani peškiri navodno bili puni bakterija, a jedna domaća mešavina hemikalija ih je dezinfikovala.

– Supruga je potražila na internetu savet o pranju peškira i uzela naše čiste peškire koji su već bili oprani i složeni u orman i stavila ih u mešavinu sode bikarbone, boraksa, sredstva za uklanjanje fleka i tople vode. Ostavila ih je potopljene preko noći, a ovo je rezultat – napisao je ovaj bloger i marketing menadžer.

Takođe se tvrdi da peškiri bacaju toliko prljavštine zbog nakupljanja „mikroskopskih količina sapuna i deterdženta koji su se začepili u vlaknima“. Dodao je i da su njegovi peškiri očigledno puni bakterija iako se redovno peru u veš mašini i da veruje da je slična situacija i kod većine ljudi.

😲 So my wife Ashley Guynes watched some thing online about “Towel Stripping” were you use a specific combination of…

Posted by Jared Guynes on Saturday, June 27, 2020

– Ovo me izluđuje. Peškiri u vašoj kući, koliko god da su čisti, verovatno su isto tako prljavi – kaže Gejns.

Ova objava izazvala je burne reakcije. Mnogi su napisali da jedva čekaju da ovo isprobaju na svojim peškirima, ali je bilo i skeptika koji su verovali da je tečnost u kadi braon pre svega zbog boje peškira.

Jedna žena je dodala da se Gejnsu to dogodilo jer nije dobro oprao peškire, odnosno nije koristio visoke temperature.

– Ova prljavština nastaje kada perete na 30 stepeni ili na brzom programu pranja – uveren je jedan član grupe za čišćenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar