U trendu

Jedno mesto svi zaboravljaju da očiste, a puno je bakterija i prljavštine: Znate li koje?

Kada ste vi poslednji put očistili ovaj deo nameštaja?

Australijanka Džodi Alen šokirala je brojne korisnike Fejsbuka nakon što je podelila fotografije svog – kauča. Ispostavilo se da upravo on, iako izgleda čisto, krije mnogo prljavštine u sebi jer je zaboravljen u domaćinstvu većine ljudi te ga malo ko ispravno čisti, piše Dejli Mejl.

Ova majka je napisala da je svoje sinove ostavila kod bake kako bi dubinski očistila kuću, a kada je podigla jastuke na kauču, imala je šta da vidi. Ispod njih se nakupilo prastarih ostataka hrane, smeća, raznih dečjih igračaka i mnogo druge prljavštine. Svoj šok izrazila je u opisu fotografija.

Boys have gone to Grandmas so it’s clean up time. This is what I found under my couch cushions. Show me under your cushions without touching a thing……

Posted by Stay at Home Mum on Sunday, December 13, 2020

Nakon deljenja fotografija na društvenoj mreži, Džodi je saznala da nipošto nije jedina. Mnogi drugi roditelji uradili su isto u svojim domovima pa otkrili kako se nalaze u istom problemu.

„Ova objava me toliko usrećila jer sada vidim da je moje domaćinstvo sasvim normalno“, jedan je od mnogobrojnih komentara ispod objave ove mame. Stručnjaci za čišćenje takođe su podelili druge stvari koje se često zaboravljaju da očiste u domaćinstvu, a one uključuju: kvake na vratima, prekidače za svetla, ali i tuševe, za koje mnogi smatraju „da se čiste sami“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)