U trendu

Kako da ukloniute neprijatne mirise urina iz WC-a samo jednim jeftinim higijenskim proizvodom

Postoje razni razlozi zbog kojih se određeni mirisi mogu zadržati u vašem kupatilu, čak i nakon što ste obavili redovno čišćenje, ali može biti frustrirajuće trpeti neželjene mirise koji jednostavno neće da nestanu bez obzira koliko često čistite. Ovaj trik za čišćenje, međutim, obećava da ćete zauvek izbaciti neželjene mirise iz vašeg toaleta, i vrlo je jednostavan.

Kako prenosi Mirror, ovaj trik je zasnovan na korišćenju uobičajenog predmeta za domaćinstvo – koji se u prodavnicama može kupiti za samo nešto više od evra – i ljubitelji čišćenja se apsolutno kunu u njega.

Obožavaoci moći čišćenja gospođe Hinč – Sophie Hinchcliffe – podelili su njen savet u Fejsbuk grupi posvećenoj najboljim savetima za čišćenje. Jedan korisnik je zatražio pomoć kako da se reši mirisa urina u toaletu – i od skoro 70 odgovora, 63 je preporučilo ovaj trik koristeći očekivani kućni predmet: penu za brijanje.

Korisnici su mu preporučili jeftinu penu za brijanje, a ne za gel za brijanje. Prema uputstvu, potrebno je samo da poprskate celu šolju i sve oko nje i ostavite je 20 do 30 minuta, a zatim je obrišite. Drugi su preporučivali da penu ostavite na mestu duže vreme.

U grupi, pojedinci su takođe podelili iskustvo da je pena za brijanje apsolutno jedina stvar koja funkcioniše kada se nosi sa tvrdoglavim mirisima urina koji jednostavno nisu mogli da promene na drugi način, prenosi Jutarnji.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.