U trendu

Rešite se jednom zauvek smrada iz WC-a: 3 sjajna trika uz koja će kupatilo predivno mirisati

Svi želimo da naše kupatilo miriše uvek savršeno. Ali često se borimo sa neprijatnim mirisima koji dopiru iz WC šolje ili umivaonika, i bez obzira da li ih čistili prirodnim sredstvima, ili hemijskim, smrad nikako ne možemo da uklonimo. Jedna žena je zato podelila trik kako da na vreme sprečite pojavu neprijatnih mirisa i odražavate kupatilo mirisnim i svežim.

Karolina Mekauli je mama iz Australije čije savete za održavanje doma obožavaju milioni širom sveta. Nedavno je oduševila sve pokazavši kako se izboriti sa problemom koji muči mnoge – neprijatnim mirisima koji dopiru iz kupatila i kvare utisak o celokupnom domaćinstvu.

Ona je podelila 3 metode koje garantuju mirisno kupatilo, a zahtevaju minimalno vremena, truda i novca.

Najpre uzmite svoje omiljeno esencijalno ulje i sipajte nekoliko kapi na loptice od vate ili na tufere na lice koje ćete zatim ubaciti na dno kante za otpatke koja stoji u kupatilu.

Drugi, malo očigledniji trik je redovno održavanje kupatila čistim. Čim se bakterije nakupe po površini, počinju da šire neprijatne mirise, a to ćete sprečiti ako dva puta nedeljno sredstvom obrišete WC šolju (a četkom ona teže dostupna mesta), a kao bonus možete okačiti i mirisne kuglice koje će širiti miris kad go pustite vodu.

Treći i najlakši trik je mirisna rolna toalet papira, odnosno par kapi esencijalnog ulja nakapanog na karton WC papira.

Karolina na kraju dala i bonus savete koji uključuju sipanje sredstva za čišćenje u posudu za WC četku i sipanje sirćeta i sode bikarbone u odvode kako bi se uklonili neprijatni mirisi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.