U trendu

Najbolji način da očistite kadu u samo pet koraka bez trunke hemikalija

Karolina MekKauli iz Perta u zapadnoj Australiji otkrila je kako savršeno da očistite kadu u pet jednostavnih koraka bez trunke hemikalija, a sve što vam je potrebno su alkoholno sirće, soda bikarbona, deterdžent za pranje posuđa i krpa od mikrovlakana.

@carolina.mccauley

How to deep clean your bathtub 🛀🍃 #cleaningtips #cleaning101 #cleaninghacks #cleantok #nightin

♬ Sunday – HNNY

Na svom TikTok profilu ova mama je podelila video s uputstvima za čišćenje kade koji je brzo postao viralan i sakupio skoro 800.000 pregleda, prenosi Dejli Mejl.

U videu ona čišćenje započinje brisanjem slavina, a sve što treba da uradite kako biste ih očistili je da krpe od mikrovlakana potopite u sirće i samo ih stavite preko slavina.

Zatim se koncentrisala na čišćenje odvoda u koji je sipala rastvor sirćeta, vruće vode i sode bikarbone, a nakon toga je prekrila površinu kade s još sode bikarbone pre nego što je na nju ispila obilnu količinu deterdženta za pranje posuđa. Na kraju, kadu očetka mekanim sunđerom pa sve dobro ispere.

Mnogi su bili oduševljeni njenim savetom i otkrili da jedva čekaju da isprobaju ovaj način čišćenja.

“Hvala na neverovatnim savetima, moram ovo da probam”, komentar je jedne korisnice, dok je druga napisala: “Sjajno! Kada ti izgleda predivno!”

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.