U trendu

Napravite sami svoj „hodnik gostoprimstva“

Oni su prvo što gosti uoče kada ulaze u vaš dom. Upravo zato, hodnici su važni, jer je to prvi utisak koji stiču o vama.  Iako se u njima najkraće zadržavamo, ne treba ih zanemariti.

Istinan, većina hodnika su ograničeni sa prostorom, ali to ne znači da im ne trebamo posvetiti pažnju.

Svaki hodnik treba da ima jednu centralnu tačku, bilo da je to ogledalo, slika ili polica sa ukrasnim predmetima. Sve ovo će činiti vaš hodnik atraktivnijim, ali će mu dati i dozu gostorpimstva. Nekada, dramatična boja zidova ili dobro postavljeno ogledalo, mogu biti sve što je potrebno da bi se pojačao karakter tog prostora.

S obzirom da se uglavnom radi o malim prostorima, bitno ga je vizuelno proširiti, a to ćete postići postavljanjem ogledala na pravim mestima u hodniku. Pored ogledala, izuzetno je bitno i osvetljenje jer dobra rasveta je najefikasniji način oživljavanja prostora. Jedan niz reflektora može vas uvesti u kuću i to daje poseban ugođaj. I na kraju, svi u hodnicima držimo ormariće i vešalice. Ipak, trudite se da ovu vrstu nameštaja svedete na minimum, kako ne bi pretrpali ovaj, svakako, skučeni prostor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar