U trendu

Ništa lakše: Ispeglajte sada odeću i bez korišćenja pegle

Dokazano deluju naredni saveti, sve domaćice biće oduševljene

Ne morate koristiti peglu a odeća neće biti izgužvana, evo šta vam je potrebno.

Vruć lonac
Zagrejte vodu do ključanja, izlijte je iz lonca i zatim njegovim vrućim dnom ispeglajte šta treba (samo pazite da ispod odeće stavite nešto da se ne pregreje).

Dušek
Još jedan efikasan trik jeste da uzmete izgužvanu odeću, urolate je kao palačinku i stavite ispod dušeka na sat vremena. Kad je izvadite, ne bi trebalo da ostane nikakvih znakova zgužvanosti.

Sirće
Mešavinom koju čini četvrtina alkoholnog sirćeta i tri četvrtine vode pošpricajte po naboranoj odeći i ostavite da se osuši na vazduhu. Dokazano deluje.

Fen za kosu
Lagano navlažite izgužvano područje. Zatim, fen uključite na najjače, držite ga nekoliko centimetara udaljenog od odeće i fenirajte sve dok se odeća ne izravna.

Boca na pumpicu
Okačite odeću na ofinger i poprskajte naborane delove mešavinom jedne kašike omekšivača i jednom šoljicom vode. Čekajte da se osuši i ispravi samo od sebe.

Vlažan peškir
Položite smežuranu odeću na ravnu podlogu (sto, pod), te je prekrijte vlažnim peškirom koji ćete izravnati tako da se i odeća ispravi. Malo neka odstoji, a zatim odeću okačite da se suši dalje na vazduhu.

Pegla za kosu
Male neravnine izravnajte peglajući s drugom vrstom pegle, na srednjoj jačini. Samo zapamtite da ne smete da ostavite peglu za kosu da stoji na jednom mestu predugo, kao ni ona druga, uostalom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)