U trendu

Numerolozi otkrili: „Ovi kućni brojevi donose sreću“

Numerolozi smatraju da kućni broj određuje koliko ćete imati sreće kada je nekretnina u pitanju

Prilikom kupovine kuće ili stana, lokacija, sigurnost i cena su tri glavne stvari koje treba uzeti u obzir, ali ako pitate numerologe, postoji još jedan mali detalj na koji treba razmisliti: broj kućne adrese.

Naime, numerolozi tvrde da kupovinu nekretnine ne treba bazirati na adresi i broju, već broj na adresi može poslužiti kao smernica. Navode da se nekretnine sa brojem 8 prodaju bolje, a one sa brojem 4 ili 13 manje.

Ako je vaš kućni broj 125, dobijate ‘pravi broj’ dodavanjem 1+2+5 = 8. Za stambene jedinice koje imaju slova (npr. 15K, 21B itd.), svakom slovu dodelite broj 1 – 9. Na primer , A= 1, B=2, C=3… I=9, vratite se na 1 za slovo J, i tako dalje. Ako je adresa u opsegu brojeva 1-9, nije potrebno izračunavanje, piše Radiosarajevo.

Značenje brojeva

1 – Broj jedan simbolizuje novi početak, što ga čini savršenim za mlade porodice ili ljude koji se osamostaljuju.

2 – Dom za saradnju i razumevanje. Takođe se veruje da jača veze i brakove.

3 – Ova adresa ima puno pozitivne i kreativne energije, savršena je za strastvene umetnike.

4 – Broj četiri ima lošu reputaciju kao nesrećni broj koji simbolizuje kraj ili smrt. Ali to takođe znači stabilnost i sigurnost.

5 – Ovaj je broj savršen za avanturiste i ljubitelje uzbuđenja, a povezan je i s opuštanjem i promenama.

6 – Ovo je najbolji broj za negovanje odnosa. Sloga i strpljenje prisutni su na ovoj adresi. Šest je jedan od srećnih brojeva.

7 – Introvert ste ili samac? Ovo je savršeno za vas, sedam označava samoću i mir, omogućuje vam pravi prostor za samorazvoj.

8 – Ovo je najsrećniji broj. Dobiti ovaj broj je poput dobitka na lutriji, može vam doneti dobro zdravlje, novac i zdrave odnose.

9 – Srećan za žene, broj devet podstiče samopouzdanje, postizanje ciljeva i finansijski rast. Bolji je za samce nego za porodicu.

Šta ako imate loš broj?

Tradicionalno, domovi s brojem 8 uvek će imati sreće jer se u numerologiji veruje da broj 8 simbolizuje bogatstvo, prosperitet i obilje. Isto vredi i za broj devet. Ali, osobe s kućnim brojem četiri trebaju biti posebno oprezni. Poznato je da je broj 13 nesrećan, pogotovo jer ako saberete 1 i 3 dobijate 4. Veruje se da je broj četiri nesrećan jer zvuči slično reči „smrt“ na kineskom.

Naravno, pored numeroloških prognoza iza svega se krije i dosta sujeverja, ali svakako je zabavno sagledati broj adrese i kako vaš život teče u odnosu na njega.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar