U trendu

Otkrivamo odličan trik za čišćenje radijatora: Biće sjajni i divno će mirisati

Jedna korisnica TikToka čije savete za čišćenje obožavaju mnogi, otkrila je genijalan način kako da očistite radijatore i u isto vreme učinite da vaša kuća neverovatno miriše, piše The Sun.

SqueakyGemClean na TikToku je objavila video u kojem je pokazala odličan trik za čišćenje radijatora, koji uključuje samo korišćenje omekšivača za veš, vode i jednog sunđera.

Koristeći dishmatic četku (četkica sa sunđerom na vrhu), odvrnula je vrh i napunila do tri četvrtine omekšivačem. Zatim je do kraja napunila vodom i vratila poklopac na vrh. Nakon što je četka bila spremna, upotrebila je za ribanje samih radijatora.

I ne samo da je ovo savršeno očistilo radijatore, već je značio i da oni ispuštaju miris dok se zagrejavaju – zbog čega je kuća mirisala neverovatno.

Ovaj genijalni trik brzo su pohvalili korisnici društvenih mreža, a jedna je osoba napisala: „Jao da! Moram da uradim ovo sa svojim omiljenim omekšivačem.”  „Znam šta ću raditi sledeći put kada budem imao sat vremena“, dodala je druga osoba.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar