U trendu

Ovaj proizvod uklanja kamenac i čisti pločice bolje od svega što ste probali

Sredstvo za uklanjanje laka za nokte, napravljeno na bazi acetona, pogodno je ne samo za čišćenje noktiju od laka za nokte.

Na primer, ako je olovka bila u prednjem džepu i mastilo je iscurilo, ne bi trebalo odmah da bacite košulju. Možete obrisati mrlju tečnošću na bazi acetona i mrlja će nestati. Sve što treba da uradite je da operete košulju.

Takođe, vaša kompjuterska tastatura će akumulirati mnogo smeća. To su čestice prašine, sve vrste mrlja i mrvica. Ovo govori ne samo o izgledu tastature, već i o njenim funkcijama. Tečnost na bazi acetona će pomoći u čišćenju tastature. Da biste pojednostavili zadatak, možete koristiti pamučni jastučić i četkicu za zube.

Ima li naslaga na slavinama i tuševima nakon kupanja? Nema problema. Odstranjivač laka za nokte se može naneti na sunđer i obrisati po svim površinama. Ovo će vas osloboditi naslaga i mrlja.

I na kraju, ako se na popločanom podu, na primer u kuhinji, pojave strane mrlje, koje se ne mogu obrisati, možete ih ukloniti peškirom i sredstvom za uklanjanje laka za nokte. Nakon čišćenja, pločice se peru sapunom i brišu. Međutim, ovo ne treba koristiti na drvenim podovima jer može skinuti lak.

Evo za šta još možete iskoristiti aceton:

1. Njime možete ukloniti ostatke boje sa prozora – Stavite aceton na boju, pustite da odstoji pet minuta pre nego što obrišete mrlju

2. Možete ga iskoristiti za dezinfekciju brijača i žileta.

3. Koristite aceton za čišćenje tragova cipela sa poda – Izbegavajte da čistite drveni parket jer će oštetiti lak.

4. Za skidanje mrlja od markera sa ruku i zidova

5. Iskoristite štapiće za uši natopljene acetonom da očistite tastaturu

6. Očistite belu površinu gume na patikama

7. Za uklanjanje mrlja sa keramike – Oprez. Ako keramika ima dekorativne ukrase na površini, nemojte koristiti aceton.

8. Za skidanje nalepnica i etiketa sa tegli

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar