U trendu

Pokazala genijalan trik za čišćenje šporeta i zapanjila sve (video)

Ribanje šporeta posle prženja jedna je od najvećih muka. Ali postoji sjajan način da očistite svu nečistoću za koju niste ni znali da postoji na šporetu.

Korisnica TikToka Taira Goy na svom profilu podelila je kratki video u kojem demonstrira kako se podiže ploča za kuvanje, što omogućava temeljno čišćenje šporeta.

@taira.goy

#cleantok #cleanhack #TeamUSATryout #TWDSurvivalChallenge #fyp❤️

♬ original sound – Taira Goy

‘Znam da neko na svetu ovo sigurno ne zna,’ rekla je Taira dok je podizala ploču šporeta. Zatim je dodala: ‘Tako možete očistiti ispod. Mama me nikada tome nije naučila, pa moram pretpostaviti da ni vas mame verovatno nisu naučile da se ova stvar podiže poput haube automobila.’

Veliki broj korisnika TikToka ova trik je bukvalno zapanjio, a mnogu su požurili da ga odmah i sami isprobaju.

‘Šta? Tri ujutro je i odmah ustajem iz kreveta da ovo isprobam,’ jedan je od komentara.

‘Nisu mi rekli, ali naučio sam na teži način kada sam sa 17 godina mislio da sam polomio šporet,’ napisao je drugi.

Treći TikToker nije bio toliko oduševljen: ‘Ne mogu to svi šporeti, pa ako nije lako da se povuče, verovatno je vaš drugačije dizajniran. Neki šporeti su osmišljeni tako da se sva tečnost zadržava na površini.’

Međutim, treba biti na oprezu, ova metoda neće biti efikasna na svim vrstama šporeta. Kako piše Hunker.com postoje različite mere opreza koje treba preduzeti prilikom podizanja ploče, u zavisnosti od toga da li se radi o šporetu na struju ili plin. Takođe, pje čišćenja i isprobavanja trikova svakako prvo pročitajte uputstva koja su došle zajedno s kućnim aparatom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.