U trendu

Praktične ideje za mali stan

Poslednjih godina svedoci smo da su cene stanova sve veće, a stanovi sve manji. Štaviše, moglo bi se reći da već godinama traje trend minimalističkih stanova. Ovo su samo neke od ideja kako da organizujete svoj mali stan, da imate sve što je potrebno, a da istovremeno ne izgleda prenatrpano.

Nameštaj koji se lako prenosi

Umesto jednog većeg, teškog stola, izaberite dva manja, koja se lako po potrebi sklanjaju. Takođe, kada kupujete nameštaj, obratite pažnju da li ima dodatni prostor za odlaganje (fioke, skrivene police), jer vam to može biti od velike pomoći pri organizaciji svog malog prostora.

Skriveni radni prostor

Radni sto i police unutar ormara koji se jednostavno otvara i zatvara, daju sasvim dovoljno mesta za odlaganje, računar, stolicu i korpu za smeće. Kada se završe obaveze za kompjuterom, stolica se ugura ispod stola, a ormar se zatvori. Tako se dobije čist, uredan i organizovan ugao stana.

Iskoristite zid

Sjajno rešenje za male stanove su police na zidu. One ne treba da budu velike, tek tolike da se odloži lampa, sat, knjiga i još poneka sitnica. Tako će se izbeći zauzimanje prostora, kojeg u malim stanovima, uvek nedostaje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.