U trendu

Predmeti koji donose LOŠE VIBRACIJE I NEGATIVNU energiju

Da li ste ikada pogledali oko sebe i shvatili da vam neki predmeti u kući “šalju” loše vibracije i čine vas nervoznim? Svakako, takve stvari unose nemir u vaš dom i trebalo bi da ih se što pre rešite.

Razbacana prljava odeća

Ovo je jedna od prvih stvari na koju feng šui stručnjak upozorava kada je primeti u kući. Možda jeste najlakše nabacati prljavu odeću na pod sobe, ali treba znati da se na tom mestu odleva i pozitivna energija iz doma. Prljavu odeću držite tamo gde joj je i mesto: u korpi za veš.

Cipele ispred vrata

Bez obzira ispred kojih vrata u domu su poredane, cipele su pravi “energetski usisivači” pogotovo ako su prljave. Držite ih zatvorene unutar ormara za cipele.

Stare novine, papiri

Novine bacite u kantu za smeće ili ih skupljajte negde u ostavi i dajte za reciklažu čim ih pročitate, savetuju feng šui stručnjaci. Ukoliko sakupljate magazine ili knjige, čuvajte ih na policama, a ne podu sobe.

Okrnjeni tanjiri, zdele i čaše

Polomljeno posuđe donosi lošu energiju ko god da ga koristi. Radije kupite najjeftiniji novi komplet posuđa nego koristiti skup ali oštećen komplet. Korištenje ovakvog posuđa može uticati na vaše finansije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.