U trendu

Privlači bogatstvo i sreću, a ako u saksiju stavite i ovo, pare će se lepiti za vas!

Krasula, poznata i kao „Drvo novca“ je popularna biljka za ukrašavanje domova i kancelarija. Krasula se smatra simbolom prosperiteta, bogatstva i sreće, a veruje se da privlači novac i blagostanje u život svog vlasnika.

Ipak, da biste povećali svoje šanse za blagostanje, u posudu stavite nekoliko novčića! Prema feng šuiju, krasula je jedna od najpoželjnijih biljaka za privlačenje novca i bogatstva. Ova biljka ima zaobljene listove koji nalikuju novčićima, a smatra se da će rast krasule biti uspešniji ako se u saksiju u kojoj raste stavi nekoliko pravih novčića.

Međutim, važno je napomenuti da krasula neće sama po sebi privući novac u vaš život. Biljka može biti simbol vaše namere da privučete bogatstvo, ali potrebno je uložiti i napore kako bi se ostvarili finansijski ciljevi.

Takođe, važno je voditi brigu o krasuli kako bi ona uspešno rasla i cvetala. Potrebno joj je pružiti dovoljno svetla, vode i hranjivih sastojaka kako bi bila zdrava i snažna. Ako se brinete o svojoj krasuli, to može biti podsetnik da je potrebno brinuti se i o svom finansijskom stanju i postaviti temelje za prosperitet i uspeh.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Погледај коментаре (1)