U trendu

Provereni trik za blistave podove: U vodu stavite ovo i parket i laminat će se sijati kao novi

Jeste li se ikada zapitali kako to da parketi u stanovima koji se iznajmljuju ili prodaju uvek imaju specifičan sjaj, iako su neki očigledno nekoliko godina stari. Korisnica Instagrama Natalija Todorović na svom profilu je otkrila tajnu kojom se služe agencije za iznajmljivanje nekretnina.

Natalija Todorović inače se krije iza naziva profila „Mama za pet“, a ovaj njezin savet za održavanje drvenih podova će vas oduševiti.

Natalija navodi da joj je njena prijateljica koja radi kao agent za nekretnine otkrila ovaj trik za čišćenje laminata i parketa. Ona ističe kako se agencije za nekretnine služe ovim trikom za čišćenje pre nego objave prodaju stana ili kuće.

„Proveren trik da se laminat i sve drvene površine uvek sijaju kao nove“, napisala je Natalija na svom profilu. Naime, laminat i sve druge drvene površine očiste se uz pomoć glicerina kako bi izgledali kao novi.

U veliku posudu s hladnom vodom dodajte čep glicerina i sve prebrišete. Potom je Natalija pokazala da trik provereno funkcioniše i na njenom laminatu koji je, kako navodi, star više od pet godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar