U trendu

Svi grešimo: Samo ovako se pantalone pravilno kače na vešalicu! (VIDEO)

Stručnjak za modu je pokazao u čemu je trik.

Pantalone ili farmerke su odeća koju često odlažemo na vešalici. Većina nas pantalone na vešalici drži na neki ustaljen način koji smo svi prihvatili, a to je da samo preklopljene pantalone prebaci preko vodoravne drške.

Izgleda da smo svi do sada bili u zabludi i da smo se bespotrebno mučili. Jedan stručnjak za odeću pokazao je jednostavan trik kako da složite pantalone na vešalicu, a da se one ne miču i ne proklizavaju sa nje.

Uzeo je pantalone, prebacio je do pola jednu nogavicu, zatim je preklopio levu i desnu stranu pantalona a onda je prebacio i drugu nogavicu. Tako su pantalone preklopljene i pričvršćene bez mogućnosti da se pomeraju i gužvaju, prenosi Srećna Republika.

Kako je naveo u objavi, to je ujedno i najpravilniji način slaganja odeće koji su mnogi dočekali sa oduševljenjem rekavši da svih ovih godina nisu imali predstavu da se pantalone pakuju u ormar na taj način. Dobro posložena odeća omogućava lakše korišćenje i organizaciju svakome zbog čega je važno biti vrlo praktičan u čemu pomaže upravo ovakav jedan trik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.