Pantalone su super

Ako se osvrnete oko sebe (ma, ne morate ni da se osvrćete, znate i bez toga), videćete da većina devojaka nosi pantalone – i to ne samo zimi, kada je nošenje pantalona veoma preporučljivo. Pustite priče zagovornika sukanja i njihov argument: „Naše staramajke su i zimi nosile suknje uz debele čarape, i šta im je falilo?“ – falila im je zdrava bešika. Kad vam je hladno, utoplite se (bez trontanja, naravno); priče o ženstvenosti mogu da sačekaju neke toplije dane (ionako ni trčkaranje do toaleta svakih pet minuta nije baš ženstveno). Naravno, pantalone imaju i drugih prednosti pored zimskih. Zato, hajde da vidimo zbog čega je super nositi pantalone!

Ne morate da razmišljate o tome kako ste seli i da li vam se vidi donji veš – možete da sedite onako kako vam je najudobnije. Možete i da se krećete kako vam je volja – pantalone se ne mogu „podići na nezgodan način“ dok trčite, nema „blama“ dok se prevrćete preko šipke, a ako zbog nečega preskačete ogradu (recimo, svi „palite“ sa časa – bolje da ne nabrajamo moguće razloge za preskakanje ograde), nema šanse da vam se vide gaćice. Uz to, možete i da se pridružite zgodnim dečacima u fudbalu i da ne brinete da li ćete se saplesti o suknju. Ukratko, možete da radite šta hoćete, sa prilično malim šansama da se „izblamirate“.

Pantalone mogu da budu i veoma ženstvene. Malo šire pantalone od mekanog materijala ne samo da su i zdrave i udobne nego će se i oblik vaše noge veoma lepo ocrtavati dok se budete kretali i prosto mamiti onog slatkog dečka (nevolja je što može da namami još nekog).

Ako imate noge koje želite da pokažete, tu su tesne pantalone u nekoliko hiljada varijanata! Možete da pokažete i oblik još jednog svog dela tela, a da to ipak ne bude nepristojno – hej, pokriveni ste pantalonama, ništa vi ne otkrivate! Ako vam se vaše noge baš i ne sviđaju, dobar model pantalona prikriće sve njihove nedostatke.

Uz dovoljno dobre pantalone nikada vam neće biti hladno (što sa suknjom, nažalost, jednostavno nije slučaj). Pored toga, ako ne volite najlonke (ili ste, o, baksuza, alergični na njih), ne morate da ih nosite.

Zgodna stvar, te pantalone…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.