U trendu

Trik domaćica: Prozore obrišete ovim i nećete više videti ružne tragove na njima

Iako redovno brišete prozore i naizgled deluju čisto, često se dogodi da se s prvim sunčevim zracima na njima vidi svaki trag brisanja.

Da biste izbegli ovakve situacije i bili mirni neko vreme sa čistim prozorima, postoji rešenje, za to vam ne treba više od pet minuta. Potrebna vam je veća posuda s vrućom vodom, čep s omekšivačem za odeću i dve krpe: mokra i suva. Ovaj trik otkrila je korisnica TikTok Matea Baturina koja tvrdi da nema više problem sa zaostalim tragovima.

@mateabaturina

Ovo morate isprobati 😍 gotovo za čas 👌🏻 #fyp #tips #tricks #tipsandtricks #tiktok #balkantiktok #reels #mama #mum #window #prozori #ciscenje #clean #love #live #life #split #sun #sunce #foryoupage #foryou #balkan #njemacka #austria #svicarska #hrvatska

♬ original sound – Matea Baturina

Ovaj snimak je izazvao podeljene reakcije.

– Ja sam prezadovoljna i već dve godine perem stakla omekšivačem – napisala je jedna korisnica.

– Ja sam probala sa sredstvom za podove. Jednako dobro deluje i na staklenim površinama. Baš čudno da omekšivač ne ostavlja tragove. Probaću ovaj trik – izjavila je druga.

– Ja u to ne verujem jer na tren blista, a posle može biti sve masno – upozorava treća.

Neke domaćice su rekle kako su zaista skeptične da probaju ovakav način čišćenja prozora jer im je ostavljao masne tragove na odeći, dok drugi smatraju da vredi probati kao i inače što isprobavamo druge trikove i eksperimente, prenosi Jutarnji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar