U trendu

Uradite ove sitnice po kući i sreća će pokucati na vaša vrata, novac će početi da kaplje ko kiša

Energija koju zračite i koju nosite u sebi neretko utiče na vaš život i ono što se događa oko vas, i zbog toga je vrlo važno stvoriti atmosferu u domu zbog koje će vam, kako navodi tibetansko učenje Feng šui, novac sam pristizati u kuću.

Za početak, popravite krov kuće. Ukoliko prokišnjava, vreme je da ga zakrpite. Isto važi i za česme koje neprestano cure. Prema Feng šuiju, novac i emocije su energije koje imaju svoj tok, baš kao i voda.

Zatim, uredite ulaz u kuću, jer je primarna stvar pokazati da je svako ko želi da uđe – dobrodošao. Obratite pažnju da vam zvono na ulazu radi, jer se tako prizivaju poslovne prilike. Vodite pažnju da su kućni broj i adresa veoma vidljivi, kao i da su ulazna vrata čista.

Prema ovom tibetanskom verovanju, ako zavežete crvenu traku na cev iza wc šolje, to će zaštititi vaše finansije. Takođe, Tibetanci savetuju da spuštate dasku na šolji i da je držite spuštenu kad šolja nije u upotrebi.

Prema starom verovanju, ako se na levoj strani prostorije kod ulaznih vrata nalazi biljka, važno je pratiti njen razvoj, ukoliko se razvija brzo takve će biti i vaše finansije. Ukoliko vene i sporo se razvija, to je loš znak. Leva strana je takođe važna jer je potrebno da bude čista i prohodna. Ukoliko u kući imate kamin ili peć, redovno je čistite kako bi stvorili slobodan put energiji koja donosi novac i poslovne prilike. Tibetanci veruju da su peć i kamin simboli za bogatstvo.

Na kraju, poštujte novac koji već imate. Gledajte ga kao nešto pozitivno, kao nagradu za ulaganje, inteligenciju, zalaganje i dobrotu.

Budite zahvalni kada vam je novac u rukama i uvek pažljivo i uredno slažite papirne novčanice koje imate u rukama. Što više cenite novac, to će on više dolaziti u vašem smeru, prenosi Index.hr..

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar