U trendu

Zavideće vam svi: Ovo je najjeftiniji način da vam dom izgleda otmeno i skupo

Zelenkastoplava nijansa je sve popularnija, a obično se vezuju za luksuz i skupoceni enterijer

Neobična i očaravajuća zelenoplava nijansa cijan proteklih godina je zastupljena u uređenju životnog prostora najviše zbog toga što deluje opuštajuće, ali i zato što čini da enterijer odiše luksuzom.

Ona omogućava da se na bezbedan način eksperimentiše — jednako je pouzdana kao stare dobre siva i bela, ali je njen taman ton i elegantan izgled je čine još lepšom i omogućavaju da opustimo i osećamo se stajliš dok odmaramo po povratku kući.

Kako ukrasiti dom ovom nijansom?

Najbolji način da počnete jeste — umetničkim delima. Bez obzira na to hoćete li odabrati sliku na kojoj dominira cijan ili neku vazu ili minijaturu, ovo je sjajan i vrlo suptilan način da dodate svom životnom prostoru injekciju elegancije.

Ovi detalji još bolje će izgledati ukoliko jedan zid obojite u cijan nijansu, ! Tako će čitav jedan deo prostorije biti mali enterijerski kameleon čija će se boja menjati od zelene do plave u zavisnosti od doba dana i toga koliko sunčeve svetlosti pada na zid.

Kombinujte je sa zlatnim i bakarnim tonovima jer ovakav spoj odiše luksuzom i atmosferom francuskih palata, ali ne preterujte da ne biste iskliznuli u kič.

Dodajte joj žutu! Ukoliko vam je cijan sa zlatnom previše elegantan i težite nekom vedrijem stilu, obavezno dodajte žute detalje ispred cijan zida i obrnuto: cijan sofa ispred žutog zida biće spoj iz mašte!
Ništa lošiji, a manje napadan, spoj je cijan nijanse sa sivom, koja je idealna ako težite pomalo retro stilu. Tako možete preko sive ugaone garniture prebaciti zelenoplavi prekrivač ili cijan fotelji dodati sivo okruglo jastuče.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар