U trendu

Žene oduševljene trikom: Potreban je samo 1 sastojak da vam kuća miriše sveže 24 sata!

Svaki dom ima svoj miris i atmosfera porodice može se osetiti čim se kroči na kućni prag.

Domaćice će reći da nema ništa lepše od lepog mirisa koji se iz kuhinje širi kućom i da on daje pečat jednom domu. S druge strane, ima i onih koji se odvajaju od eteričnih ulja koje koriste da njihov dom miriše posebno.

Kristina koja je savetnica za dizajn i uređenje doma odlučila je da sa svojim pratiocima podeli jednostavni trik koji koristi u svom domaćinstvu. U nedavnom postu ona je otkrila kako priprema neverovatan sprej kojim prska svoj dom, a da on uvek odiše svežinom i lepim mirisom.

U objavi je napisala „Kako učiniti da vaš dom dobro miriše 24 časa svakog dana u nedelji? Moram da podelim sa vama ovaj trik.“

Njen savet se sastoji u jednoj jedinoj stvari, a to su perle za veš, koje služe za pojačavanje mirisa odeće. Tiktokerka je otkrila da možete koristiti bilo koje perle i demonstrirala je svoju ideju u delo.

@christina_explainsitall

How to make your home smell good all day!!!!!! #clean #hack #cleaninghacks #diy #homehacks #ytp #yt #ytb #home #organize #cleantok #cleaning

♬ original sound – Christina C

Naime, u bocu sa raspršivačem sipala je perle i vodu i dobro protresla i mešavina je bila spremna za upotrebu.

“Koristim ovaj osveživač za kauč, tepih, prostirku, zavese, takoreći osvežavam sve”, ističe ona u objavi.

Miris se svuda zadržava bez problema a, kako ona kaže, čini da vaša kuća miriše neverovatno. Mnogi koji su pogledali viralni snimak rekli su da jednostavniji trik ne postoji i da je poenta u tome da treba malo eksperimentisati. Oduševljeni ljudi su brže bolje komentarisali Kristininu preporuku, rekavši kako ovaj trik menja život.

– To je tako genijalno…

– O Bože definitivno radim ovo…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar