U trendu

Cipele vas odaju! (2)

Dame koje obožavaju baletanke takođe vole eleganciju i svoju ženstvenost izražavaju diskretno. Nikada se ne namećete, čak ni onda kada zbog toga vama bude nametnuto nešto što ne želite. Volite da sanjarite o divljoj strasti, ali čak i ako vam se ukaže prilika za tako nešto, na putu do ostvarenja ispreči se vaša samokontrola. Možda ne bi bila loša ideja da ipak malčice "porastete".
Ukoliko ne izlazite iz patika: vi ste vedra, opuštena osoba, uvek raspoložena za avanturu i izazove. Otvoreni ste, lako sklapate nova poznanstva, ljudi koji vas upoznaju najčešće misle da ste baš "gotivni". Originalni ste, vaš stil oblačenja deluje nemarno, ali je zapravo pažljivo osmišljen kako bi davao utisak opuštenosti i nemarnosti. Uglavnom ste upućeni u modna i svetska dešavanja, ali "furate svoj fazon" – ako se potrefi s trendovima, u redu, ako ne, nećete plakati zbog toga. Skloni ste jurcanju unaokolo i obavljanju pedesetak stvari istovremeno – možda ne bi bilo loše da malo usporite, pošto čak ni vaša energija i zdravlje nisu neiscrpni.
Ako obožavate trendi cipele: konstantno ste u potrazi za najnovijim i najboljim, bilo da se radi o cipelama, ljubavnom životu, prijateljima, poslu… Nema šanse da nosite cipele iz prošle sezone! Zaljubljujete se lako, ali se i brzo odljubljujete. U stanju ste da vrlo brzo steknete novu najbolju prijateljicu – koju ćete zameniti sledećom interesantnom i "in" osobom koja naiđe. Sebe smatrate trendseterkom; neki se s vama slažu, neki vas i kopiraju, a mnogi veruju da ste jednostavno snob. Želite da budete idol svima, da prate svaki vaš korak i da vas kopiraju, dok im se vi blagonaklono smeškate. U nekim stvarima ste izuzetno pažljiv posmatrač – smesta ćete "snimiti" svaki detalj nečije garderobe, i to koliko je ta osoba u toku s trendovima. Možda ne bi bilo loše da se setite da nije sve u izgledu – da je važnije kakva je neko osoba nego kako je obučen.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike