Nisu samo usne za poljupce: Na ovih 7 mesta svaka žena želi da je ljubite

Žene obožavaju da se ljube, ali usta nisu jedino mesto na ženi koje žudi za muškarčevim poljupcima. Žene vole ljubljenje jer je ono znak intimnosti i bliskosti pa vam neće zameriti ako ih ljubite možda i više nego je potrebno. Zato, ako želite da se zbližite kao par, ovo su delovi tela žene koja treba ljubiti.

Vrat: Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najlepše je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Donji deo leđa: Ljubljenjem tog područja možete seksualno uzbuditi ženu jer iz toga mesta kreću svi nervi genitalija.

Čelo: Ljubljenje u čelo neće je sigurno seksualno uzbuditi, ali ćete joj tako pokazati da je volite.

Prsti: Na završecima prstiju nalaze se brojni nervi zbog čega su osjetljivi na dodir. Kada tokom seksa sisate ili ližete prste, uzbuđenje se može samo povećati.

Bradavice: Ljubljenjem bradavica oslobađa se hormon oksitocin, poznat i kao hormon ljubavi, a bradavice su kod nekih žena povezane i s genitalijama pa ljubljenjem možete poslati signale u njen klitoris.

Uši: Uši mogu biti jako osetljive zbog toga jer se u njima nalaze završeci brojnih nerava. Osim što ćete ih ljubiti, šapućite joj nešto na uho, to će je još više uzbuditi.

Klitoris: U klitorisu se nalaze završeci 8000 nerava, dok se na penisu nalaze završeci njih 4000. Više od toga i nije potrebno reći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.