U trendu

Ako imate ovu liniju na dlanu, smeši vam se brdo para, blago li se vama

Da li ste se ikada zagledali u linije na svom dlanu? Da li vam je palo na pamet da one nešto znače? Jer, ako verujete u hiromantiju, onda svaka od tih linijica ima neko značenje i na neki način govori šta vas čeka u budućnosti.
Hiromantija je drevna veština proricanja iz dlana koja se zasnova na verovanju da oblik, veličina i broj linija otkrivaju našu ličnost, karakter, pa čak i budućnost. Dakle, naša sudbina je ispisana na našim dlanovima!

Dlan naše ruke je ključ za ono što može da nam se dogodi u životu. Pažljivo pogledajte svoju ruku. Da li vidite slovo „V“ na kraju linije srca?

Ova linija je jedna od četiri glavne linije koja opisuje i predviđa vaše odnose i emocije. Ako je kod nekog linija srca nejasna ili čak ne postoji, za takvu osobu se veruje da je nemilosrdna i bezdušna, kao i nesposobna da pokaže žaljenje ili ljubav. Prelomi u liniji srca govore da je osoba nestalna u osećanjima i da se „okreće kako vetar duva“.

Razlog zašto je ova linija toliko važna je i zato što mnogo govori o prošlim vezama. Često se linija srca završava, formirajući slovo „V“ na dlanu.

Uopšteno se veruje da oni su koji imamju ovo slovo veoma srećni, uspešni i najčešće imaju velike šanse da se obogate. Takvi ljudi su okruženi odanim i pouzdanim prijateljima koji su od poverenja i podržavaju ih i u dobru i zlu. Međutim, prvi deo njihovog života obično karakteriše borba i pronalaženje svog mesta „pod suncem“, a tek posle 35. godine stvari se kod njih dramatično menjaju na bolje, prenosi „Mondo“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar