U trendu

Balaševićeva ćerka poslala jasnu poruku svima onima koji zameraju njegovoj porodici

Na hiljade fanova Đorđa Balaševića širom regiona i sveta ostalo je uskraćeno za snimke na „Jutjubu“ koji nisu bili zvanični spotovi, već su nastali kao plod kreativnosti najvernijih pratilaca njegovog lika i rada.

Još dok je kantautor bio živ, sa Jutjuba obrisano je na hiljade snimaka koje su napravili njegovi fanovi.

Klipovi su bili kreativne prirode, a spekulisalo se da na uklanjanju klipova insistiraju naslednici autorskih prava, to jest porodica, kako bi sprečili „komercijalno iskorišćavanje“.

Pošto je negodovanje na društvenim mrežama postalo sve glasnije, Đoletova starija ćerka Jovana odlučila je da na neki način stavi tačku na tu temu.

Jovana je na Instagramu objavila deo Balaševićevog intervjua iz „Dalmacije danas“, koji je izašao u julu 2017. godine i time rešila sve nedoumice i tako pokazala da je odluku, još pre mnogo vremena, doneo novosadski kantautor lično.

„Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo ‘Oficijelni Balašević’, tako da više ništa neće moći da se ‘okači’ bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas“, rekao je Đole tada.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)