U trendu

Bivšoj misici amputirali nogu, ali sve je oduševila svojim rečima (foto)

Kolumbijka Danijela Alvarez koja je ponela laskavu titulu Mis Kolumbije 2011. godine, a svoju zemlju predstavljala na izboru za Mis Universe seta godinu kasnije, u maj je doživela veliku tragediju.

Naime, misica je otišla na rutinsku operaciju kako bi joj uklonili kvržicu na stomak. Zbog komplikacija s ishemijom, odnosno lokalnim prekidom krvotoka, lekari su morali da joj amputiraju levu potkolenicu.

“Nije mi potrebno stopalo kad imam krila. Spremna sam da prigrlim sve nove izazove u životu”, kazala je Danijela pored fotografije objavljene na društvenim mrežama, a svojim pozitivnim stavom oduševila je svojih 2,4 miliona pratilaca.

Iza ove 32-godišnje devojke su čak četiri veoma komplikovane operacije, a pred njom meseci oporavka i privikavanja na novi život.

Danijela je dodala da još uvek ne može da hoda jer i dalje ne oseća desnu nogu, a otkrila je da je ishemija uticala i na funkcionalnost njenog drugog stopala.

“Moje desno stopalo kao da je potpuno uspavano. Ne znam kada će opet moći da funkcioniše”, rekla je nekadašnja misica.

Dodala je i da će joj biti potrebno godinu dana da se u potpunosti oporavi, ali da ne brine jer ima punu podršku svoje porodice, prijatelja i cele Kolumbije, prenosi Klix.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar