U trendu

Brat i sestra se sreli nakon 50 godina: Majka je morala da bira između njih

Nakon što su 50 godina bili razdvojeni, brati i sestra konačno su se upoznali i videli uživo.

Njihova majka je posle rođenja dece morala da donese tešku odluku da sina preda na usvajanje kako ne bi izgubila i njega i ćerku.

Kada se Dejv Ešton rodio 1966. godine, njegova sestra Niki Goskomb imala 18 meseci. Majka Džener Saunders dala ga je na usvajanje kako ne bi rizikovala da izgubi ćerkicu kada se on rodio. Sada su pronašli jedno drugo uz pomoć emisiju „Davno izgubljena porodica“ britanskog kanala ITV, piše The Sun.

„Imala je 16 godina kada je zatrudnela. Bila je dete, pogrešila je. Zaljubila se u našeg tatu koji je bio oženjen i nije mogao da bude s njom. Rekli su joj da je osramotila porodicu“, ispričala je Niki o svojoj majci, koja je kasnije rodila još dve ćerke koje je mogla da zadrži jer više nije živela sa svojom majkom.

Dejv, sada otac dvoje dece, pri susretu s izgubljenom sestrom nije krio emocije: „U deliću sekunde susreta, kad smo prebrodili početni šok, činilo se kao da smo se oduvek poznavali“. Saznao je da se njegova majka, koja je preminula u saobraćajnoj nesreći pre 15 godina, borila ne bi li ga zadržala.

„Niko nikada ne bi trebalo da bira. Moj je brat imao šest nedelja i bio je žrtvovan da bih ja mogla da ostanem. Zbog toga se osećam krivom i tužnom“, ispričala je sestra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar