U trendu

Da li ste rođeni neparnog ili parnog datuma? Evo kako brojevi rođenja određuju vašu sudbinu i život

Numerologija vam pomaže da spoznate sebe i druge

Svedite svoj datum rođenja, dan, mesec i godinu rođenja na jednocifrene brojeve i odgovore potražite u kombinacijama dole.

Na primer: ako ste rođeni 14.11.1977. to vam je:

1.Dan = 14 = 1 + 4 = 5

2.Mesec = 11 = 1+1 = 2

3.Godina = 1 + 9 + 7 + 7 = 24 = 2 + 4 = 6

Prema tome, vaša kombinacija 5-2-6 je nepar, par, par.

1. KOMBINACIJA nepar – nepar – nepar

Osobama koje imaju ovaj čisti astrološko-numerološki nepar, predviđeno je da su njihove težnje usmerene ka svemu što je “svetlo”. Trebalo bi da imate naklonost prema umetnosti, kao i da su im vrlo bliska okultna i druga tajna učenja. Smatra se da su osećajni, produhovljeni i plemeniti.

Često se u životu postave i iskazuju kao veliki sanjari i neumorni graditelji kula među oblacima. Poprilično se teško snalaze u praktičnim poslovima. To ni u kom slučaju ne znači da ne poseduju izuzetno kvalitetnu i kreativnu energiju.

Rođeni u čistom neparu su osobe koje žive za ljubav, ali i osobe koje zbog i od ljubavi često stradaju. Smatra se da na emotivnom planu najteže uspostavljaju ravnotežu, odnosno da su tu najosetljiviji i najranjiviji. Zato se mnogima, s pravom, čini da ove osobe doslovno posrću pod bremenom vlastitih osećanja.

Njima je u mnogim trenucima tesno u svojoj koži i ne znaju šta bi sa sobom. Tada im se čini da je sve potpuno besmisleno i apsolutno bez ikakve svrhe, te tonu do najmračnijih raspoloženja. Ipak, sve je to kod njih kratkog veka i u stanju su da se iz takvog potpunog mraka u trenu transformišu u osobu punu vedrine i optimizma, koja svojom verom i kreativnom životnom energijom može pokrenuti i preokrenuti svet.

Po pravilu, osobe čistog astrološko-numerološkog nepara imaju divnu i široku dušu. Umeju od sveg srca da se saosećaju s bližnjima, udubljuju se u njihove probleme, naprosto žele da pomognu svima i ne štede sebe kada su drugome na usluzi. Ali, ove osobe znaju da budu i strahovito razdražljive, padaju u vatru zbog najobičnijih i zanemarivih sitnica koje samo one vide i koje samo njima smetaju.

Često kada počnu da se ljute na druge, tu ljutnju mogu sa svim žarom da prenesu i na sebe same. Događa im se da u određenom trenutku žele mnogo više nego što se to tada može, pa je to i najčešći povod za nerviranje i ispade besa.

2. KOMBINACIJA nepar – nepar – par

Svima koji su u danu i mesecu nepar, a u godini – par, pripisuje se da su vrlo emotivni. Samo tu njihovu emotivnost oni tako vešto prikrivaju, da u pojedinim momentima i sami poveruju kako su “operisani” od osećanja.

Kako drugi ne znaju pravu prirodu ovih osoba, a one same se kontra reklamiraju, ostaju krajnje zagonetne za okolinu (kontra reklamu njihovu mogu da progutaju do kraja samo ograničeni, dok ostali vide i osećaju da nešto nije u redu). Sve dok o svojim planovima i namerama ove osobe ne pričaju ili ne upoznaju čak ni svoje najbliže, sve dok su na drugim temama, za njih “nema zime”.

Naime, ćutanje je za njih prava formula i tajna uspeha. Ukoliko progovore, ostaće potpuno nezaštićeni i mnogi će im bez razloga stajati na putu i pokušavati da ih ugroze i ponize. To je neka vrsta kažnjavanja boljeg od strane goreg, pa osobe iz ove druge kombinacije astrološko-numerološkog par-nepara, moraju računati na stalni život pod maskom. Njih ne treba da pokušavate da shvatite i razotkrivate, piše conopljanews.com.

Ukoliko im se dogodi da se opredele za umetničko stvaralaštvo, neminovno za sobom ostavljaju maestralna dela, najviše umetničke i estetske vrednosti.

3. KOMBINACIJA nepar – par – nepar

Svima kojima je rođenje namenilo astrološko-numerološki treću kombinaciju par-nepara, suđeno je da se u životu iskazuju kao graditelji i stvaralac materijalne kulture i uopšte opipljive i realne vrednosti.

Iz ove kombinacije su regrutovani najpoznatije svetske arhitekte i izumitelji, osobe koje se sa ogromnim uspehom mogu ogledati u svim poslovima kojima je osnova u prirodnim naukama. Opredjeljivanje za ostvarivanje karijere u nekoj drugoj oblasti su dosta manje.

Interesantno je da se ove osobe mogu naći u vrlo uspešnom braku s osobom iz bilo koje astrološko-numerološke par-nepar kombinacije. Osnova za takvo predodređenje se nalazi u činjenici da su ove osobe među najreprezentativnijim nositeljima harmonije sklada i jedinstva. Kod njih ima svega što je potrebno bilo kojoj drugoj kombinaciji i zato se mogu uspešno uklopiti sa osobama iz bilo koje kombinacije.

4. KOMBINACIJA par – nepar – nepar

Mada osobe iz četvrte kombinacije astrološko-numerološkog par-nepara sebe smatraju velikim praktičarima, sposobnim racionalistima i prvenstveno ljudima od akcije, njima je suđeno da latentno naginju misticizmu i okultnim učenjima. Mađutim, to im ni najmanje ne smeta pri rešavanju životnih problema. Naprotiv, to im daje prednost u odnosu na one koji su se opredelili ili za materijalno ili za duhovno carstvo.

Karakteristično je da se osobe iz ove par-nepar kombinacije mogu okušati u svim sportskim disciplinama, najrazličitijim učenjima i naukama, da nema oblasti u životu koja im je strana ili nedostupna, samo je pitanje njihove želje. Niko kao oni nije u stanju da bude u svakom jelu začin i to onaj koji daje konačni, završni ukus i aromu.

5. KOMBINACIJA nepar – par – par

Roditelji bi trebalo da budu vrlo srećni kada im se rodi ovakvo dete! Naime, s njim neće imati muka tokom odgoja, a ni kasnije u samostalnom životu. Ove osobe odlikuje izvanredna umerenost na emotivnom, duševnom i duhovnom polju, ako i na svim ostalim poljima življenja. U svemu kod njih dominira puna uravnoteženost.

Predviđa im se siguran uspeh ukoliko se budu bavili i posvetili prirodnim naukama. Može se reći da su rođeni matematičari i suptilni fizičari, ali da se mogu s maksimalnim uspehom iskazati i kao svestrani biolozi, posvećeni botaničari, analitični ekolozi.

Sve što ima veze s prirodnim naukama, njima je ko pesmica koju od malena znaju i vole.

Oni nikada i ni pod kakvim uslovima ne dozvoljavaju sebi burnu reakciju, bez obzira na određene stvari i pojave koje izlaze iz kruga normalnosti i svrsishodnosti.

Deluju kao da ih apsolutno ništa ne iritira. To nije tačno, već oni uspevaju sve i svakoga da dovedu na pravu meru i pravo mesto, pa ne žele da prave nepotrebni cirkus.

6. KOMBINACIJA par – nepar – par

Kada okolina za nekoga misli da je hladna osoba, najverovatnije se radi o ovoj osobi. Ta spoljašnja hladnoća, od koje mnogi zaziru, samo je posledica maksimalne uravnoteženosti (kakva se retko sreće), koja omogućava da se u svakoj prilici reaguje britko, hladne glave i krajnje odmereno i primereno.

Takva unutarašnja postavka prema spoljnom svetu, omogućava ovim osobama da se upuste potpuno superiorno u svako poslovanje. Posebno im od ruke idu oni poslovi gde se traži organizacija širih razmera. To ih čini zadovoljnim i nije im teško katkada i potpuno bez naknade da izvrše veliku transakciju ili operaciju. Samo oni su u mogućnosti dea znaju u svakom trenu što se događa na kom delu opsežne akcije i uvek imaju pri ruci više spremnih alternativa za svaki problem ili prepreku koja može da iskrsne.

S lakoćom i nenametljivom spontanošću i sigurnošću znaju da nametnu svoju volju okolini. Slično se događa i kada požele nekoga da podrede ili pridobiju, dovoljno im je par reči i jedan značajan pogled da od svakog naprave svog sledbenika i poslušnika.

7. KOMBINACIJA par – par – nepar

Činjenica je da u sedmoj kombinaciji astrološko-numerološkog par-nepara, egzistiraju dva para i jedan nepar. To upućuje na zaključak da je ovim osobama bliži i pristupačniji fizički svet. Međutim, neće se kod njih izgubiti ta jedna fina žica viših spoznaja.

To posebno dolazi do izražaja ukoliko ove osobe odluče da naprave karijeru kao lekari, hirurzi, psiholozi ili psihijatri. Njihova dijagnostika je fantastična.

Neverovtno je s kojom brzinom i tačnošću nešto primete i kojom spretnošću vrše sve moguće zahvate. U tim područijima su bez premca, bilo da se radi o medicini ili ekonomiji. Uvek su prisutni sa pravim rešenjem.

Njima kao da je suđeno da pomažu drugima i da pri tome ne vode računa o svojim interesima. Uvek su pri ruci i spremni da pomognu. Njima je sasvim svejedno ko je u nevolji, oni prema svima imaju podjednak tretman. Nemate popust zato što ste im stari prijatelj, niti lošiji tretman što vas ne poznaju ili su pak s vama u svađi. Oni su univerzalni spasioci i osobe koje se na dužnosti ne mogu potkupiti.

Ova kombinacija daje osobe koje imaju vrlo široko obrazovanje, proisteklo iz još šireg pogleda na svet i fantastičnog uvida i vladanja morem tako raznorodnih područja, pojava i stvari.

8. KOMBINACIJA par – par – par

Kod osoba rođenih u punom astrološko-numerološkom paru, naglašava se puna okrenutost zemaljskim stvarima. Takva osnova, ni u kom slučaju ne isključuje suštinsku i vrlo veliku senzibilnost kod ovih osoba i upućuje na jedan mnogo senzitivniji i dublji unutrašnji život.

Ove osobe su svesne svojih nedovoljnih potencijala da same stvaraju umetnička dela na višoj instanci pa se zadovoljavaju praćenjem i poznavanjem umetnosti na najvišem nivou.

Retko se sami upuštaju u avanturu umetničkog stvaranja jer su svesni svojih dometa.

Eventualno ih može isprovocirati tuđi izuzetno nizak umetnički domet i veličanje ispraznosti, pa mogu iz vica da naprave vrlo uspešna i originalna ostvarenja.

No ni takva egzibicija ih ne može privući da pogaze svoju svest i poznavanje materije i da se odluče ozbiljnije da se ukuku u ono u čemu što po sopstvenom mišljenju (mada objektivno to ne mora biti tako) nisu dorasli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.