Dečko je zaprosio prstenom iz snova, ali je onda otkrila užasno klupko laži

Savršena prosidba jedne žene vrlo brzo se pretvorila u katastrofu kada je klupko laži njenog verenika počelo da se odmotava.

Ova ispovest, anonimno objavljena na Reditu, počinje opisom savršene božićne veridbe. Verenički prsten, zbog kog je zanemela od sreće, dobila je u Tifanijevoj plavoj kutijici, ali joj je bio malkice prevelik, te je odlučila da poseti čuvenu juvelirnicu i smanji ga.

„Uzeli su prsten i pitali me za ime verenika da bi ga potražili u sistemu“, napisala je devojka i dodala: „Nisu mogli da ga pronađu u kompjuteru i onda mi je radnica opet zatražila prsten. Došao je i menadžer i rekao da to nije prsten iz Tifanija i pokazao da nema gravuru s unutrašnje strane“.

Ispostavilo se da je prsten bio lažan, a nesrećna žena je u prvi mah pretpostavila da su njenog verenika prevarili prodavci nakita. Ali ono što je uskoro saznala bilo je mnogo gore.

Kada se njen verenik tog dana vratio kući, pitala ga je gde je kupio prsten. Odgovorio je da ga je kupio u Tifanijevoj radnji, ali mu je ona rekla da je bila tamo i otkrila istinu.

„On je poludeo i optužio me da ga špijuniram i da proveravam cenu. Bila sam uporna i rekla mu da sam samo želela da smanjim prsten,a a oni su mi rekli da nije iz njihove zlatare. On je tvrdio da su oni pogrešili i da je prsten kupio u njihovoj radnji“, ispričala je devojka.

Verenik je zatim rekao da je trebalo da konsultuje njega i da bi on odneo prsten na smanjivanje, a da mu ovo izgleda kao da mu je radila iza leđa.

Originalni post se ovde završio, ali su brojni korisnici Redita izneli niz kritika na račun verenika, nazivajući ga lažovom koji je dizao buku da bi prekrio svoje tragove.

„Ovo je apsolutno užasno, stvarno bi trebalo da preispitaš svoju vezu s njim, ovo je stvarno zabrinjavajuće, naročito njegova reakcija“, jedan je od komentara.

Ali saga je dobila nastavak.

Nekoliko dana kasnije, žena je izmenila svoj post i otkrila da je, nakon malo njuškanja po internet pretrazi verenika, saznala da je njen verenički prsten naručio preko Amazona i platio ga – šest dolara!

„Nemam reči. Ne samo što prsten nije Tifanijev, već me je zaprosio prstenom od 6 dolara. I to nakon što je sebi za Crni petak kupio ogroman tv i minibar“, požalila se žena i dodala da je užasnuta što je otišla u Tifani sa tako jeftinom kopijom.

Napisala je i da se ponovo sukobila s verenikom, ovog puta preko telefona, i rekla mu da joj cena prstena uopšte nije bitna, već da su je laži razočarale.

„Počeo je da plače, rekavši da je to najbolje što je mogao da priušti. ‘Ali mogao si da priuštiš stvari od 3.000 dolara koje si kupio za sebe’, pitala sam ga. Rekla sam da prsten uopšte nije morao da bude iz Tifanija, mogao je da mi kupi u Mejsiju i običan zlatni od 200 dolara“.

Njen verenik je tada priznao da je kutiju pozajmio do druga, koji je ženu nekoliko godina ranije, zaprosio prstenom iz Tifanija.

„Zalupila sam mu slušalicu. Napisala sam mu da mi je potrebno da budem sama i da ću da provesti u hotelu“.

Nesrećna žena nije otkrila kako se priča dalje odvijala, a mnogi korisnici Redita spekulišu da li je par ostao zajedno nakon ove velike laži.

„Jasno se vidi da je on lažov i prevarant i da mu ne možeš verovati. Ako se udaš za njega, postaće sve još gore“, jedan je od komentara, dok su joj drugi poručili da čeka pravi dijamant i pravu ljubav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.