U trendu

Devojka izazvala momke na igru kamen-papir-makaze pa ih šokirala (video)

Indija Saša bila je u večernjem izlasku kada je odlučila da se sa momcima za obližnjim stolom malo našali. Predložila je četvorici mladića da zaigraju igru kamen-papir-makaze kako bi odlučili ko će kome kupiti piće. Na kraju je ostavila momke bez teksta…

@indiasasha

If you can’t live laugh love your disability, you should 😜 #disability #indiasasha #fyp #prank

♬ original sound – Indiasasha

„Igraću igru s vama, zar ne?“ rekla je. „Prvo ću staviti ulog na sto: ako pobedim u igri, svi morate da platite meni i mom društvu piće, a ako vi pobedite, mi ćemo vama kupiti piće“, dodala je Indija. „Imate šansu četvorica protiv jedne, zar ne? Sve četiri vaše ruke, ako me neko od vas pobedi, platićemo vam piće“, rekla je.

Naravno, momci su prihvatili opkladu i svi su razmišljali kako da pokažu svoje ruke. Ali, kad su to uradili, Indija ih je šokirala podigavši levu ruku – koja nema prste. Jedan od momaka razjapio je usta – ostali su začuđeno prekrili lice rukama.

„Jesam li vas pobedila?!“ Indija ih je pitala s osmehom, ispruživši ruku preko stola kako bi stisnula ruku protivnicima. Nepotrebno je reći da je ona bila očigledni pobednik.

Otvorenog uma i oduševljen iako poražen, jedan od momaka je uhvatio za ruku, a zatim zamolio da se Indija rukuje s njim i rukom bez prstiju tako da je ovo neobično takmičenje dobilo i sladak kraj. Video klip ove igre postao je brzo popularan na TikToku, prikupivši preko 30,5 miliona pregleda pregleda otkako je objavljen pre nekoliko dana.

„Mislim da sam se zaljubio. Ta čista duhovitost i kako je izgledala tako pobednički“, napisao je jedan momak u komentaru. Drugi su bili impresionirani mladićem koji je tražio da se rukuje s Indijom s rukom na kojoj ona nema prste, nakon što ga je pobedila. „Roditeljima mladića koji su rukovali s njom na kraju poručio bih, bravo, uspeli ste“, komentar je jedne devojke. „Dečko koji je uhvatio za ruku – bravo za njegove roditelje“, složio se drugi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar