U trendu

Devojka uradila DNK test i otkrila šokantnu istinu koju je njena baka skrivala

Svako ima svoje tajne, ali većina nas ne bi očekivala da sopstvena porodica od nas krije neku ogromnu misteriju. Ali ispostavilo se da bi tu moglo da bude mnogo toga od onoga što vam vaši rođaci zapravo ne govore. Takav je i slučaj žene kojoj se nedavno ceo život okrenuo naglavačke nakon što je otkrila da njena baka u grob odnela veliku tajnu, piše Miror.

@thekennedyproj

who else has stories like this?!? #familyproblems #identitycrisis #23andmeresults

♬ original sound – not kennedy

U svom videu, žena je ispričala da je DNK test koji su uradili njenoj porodici pokazao da imaju mnogo rođaka s bakine strane – uprkos tome što je baka ceo život tvrdila da je bila siroče i jedino dete. Saznali su i da je baka „izbrisala prošlost“, promenila ime i glumila da je druge rase da bi imala „bolji život“.

Velika tajna

„Moja baka je odnela svoju tajnu u grob, a upravo smo saznali o čemu se radi. Ona je preminula 2002. godine. Mislili smo da je rođena 1933., znali smo kako se zove i znali smo da je siroče i da je jedinica. Ali, dobili smo rezultate testa koji nam govore da smo Afroamerikanci, a moja baka je govorila da smo Englezi“, rekla je.

Šokirana žena dodala je i da njena porodica još uvek otkriva sve detalje, ali da ih je test povezao s porodicom u Virdžiniji, što je imalo smisla jer su se njeni deka i baka upoznali u Merilendu i tamo venčali. Stupili su u kontakt s drugom porodicom i razmenili su fotografije, a tada su otkrili da njihova baka nije bila jedino dete – zapravo je bila jedna od 15 braće i sestara.

@thekennedyproj

Reply to @tammyirvingdayton #greenscreen Some photos of my grandmother for you 🙂 isn’t she STUNNING

♬ original sound – not kennedy

Pravi identitet

„Ispostavilo se da je Millisent Von rođena kao Mami Von davne 1927. godine, a ne 1933. Rođena je u porodici sa 15 dece, a svi Afroamerikanci žive u Virdžiniji“, nastavlja žena. Iako su joj roditelji umrli dok je bila mlada, ona nije bila siroče i jedino dete, kao što je uvek govorila. Odlučila je da pobegne od svoje porodice. Uzela je novo ime, pokupila novu rasu i potpuno izbrisala svoj stari identitet“.

„Dakle, sada imam potpuno novu porodicu i to je nerealno. Mislim da me najviše iznenađuje činjenica da njena priča nije neuobičajena za SAD u to vreme. Budući da je bila belkinja, odlučila je da uzme potpuno drugačije ime i rasni identitet samo da bi stvorila bolji život za sebe i neverovatno sam zahvalna na privilegiju koju mi ​​je njena odluka pružila. Ali, istovremeno sam veoma tužna i zbunjena. Takođe sam uzbuđena jer imam potpuno novu porodicu za koju nisam znala da postoji.“

Žena pojašnjava da je ovo tek početak puta za njenu porodicu i da će podeliti više informacija. Više od 4,7 miliona ljudi pogledalo je snimke ovog zapleta dostojnog sapunica, a video je sakupio više od 544.000 lajkova i hiljade komentara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar