U trendu

Dirljiva poruka milijardera koji je izgubio troje dece u bombaškom napadu

Danski milijarder Anders Holč Povlsen i njegova supruga Ane, koji su u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanku izgubili troje dece, poslali su poruku zahvalnosti javnosti zbog podrške koju su primili u najtežim trenucima svojih života.

Povlsen, vlasnik kompanije „Bestseller“ i najveći deoničar britanske onlajn prodavnice „ASOS“ rekao je da su poruke koje su primili nakon tragedije zaista dotakle njihova srca, prenosi BBC.

Petogodišnji Alfred, Agnes (12) i Alma (15), bili su među 253 ljudi koji su poginuli u seriji napada na crkve i hotele na Uskršnju nedelju. Njihova ćerka Astrid (10) je preživela.

U otvorenom pismu objavljenom na naslovnim stranama novina u Škotkoj, zemlji u kojoj poseduje skoro 90.000 hektara zemljišta, danski par izrazio je „najdublju zahvalnost“ svima onima koji su im u teškim danima upućivali reči podrške.

– Izražavamo našu iskrenu zahvalnost za saučešće, saosećanje i mnoge reči podrške koje smo primili nakon tragičnog gubitka naše troje ljubljene i lepe dece, Alfreda, Agnes i Alme. Škotsko gorje je pružilo trajne, posebne uspomene našoj porodici. Zbog toga su nas mnoge reči utehe ojačale i dotakle naša srca. U ogromnoj tuzi, mi smo iskreno zahvalni što smo ostali ujedinjeni sa našom ćerkom Astrid. Sećanje na naše troje dece, njihov divan duh i duše će zauvek biti u našim srcima – poručili su.

U pismu stoje i inicijali troje poginule dece i slika tri plutajuća pera.

Napišite komentar