U trendu

Dobro pogledajte ovu sliku: Simbol koji vas najviše privlači otkriva šta vas spasava u teškim situacijama

Ovaj vizuelni test može da otkrije nešto veoma važno o vama. Pažljivo pogledajte ilustraciju i odaberite simbol koji vam je najupečatljiviji i koji vam je prvi privukao pažnju – upravo on otkriva najbolju crtu vaše ličnosti koja vam pomaže da prebrodite teške trenutke u životu.

Ako ste videli knjigu…

Imate izraženu intuiciju i u stanju ste da se s lakoćom nosite sa izazovima koje vam život nameće.

Neretko ste u stanju da naslutite neprijatne situacije koje će se odigrati u bliskoj budućnosti i da se psihički pripremite za njih.

Ako ste videli ruže…

Cveće koje stoji sa strane otkriva da je vaš dar da u svakoj situaciji vidite nešto dobro. Čak i kad stvari izgledaju beznadežno, vi ćete pogledati širu sliku i fokusirati se na one detalje iz kojih ćete crpiti snagu.

Ljubav i pozitivan ugao gledanja na život vaši su najjači aduti.

Ako ste videli balone…

Tri balona na vrhu optičke iluzije otkrivaju da ste večiti optimista koji je u stanju da se izdigne iznad svake situacije i da strpljivo čeka da se “kockice slože”.

Svesni ste da postoje stvari na koje ne možete da utičete, pa se i ne trudite da na to trošite vreme i energiju.

Ako ste videli krst…

Niko bolje od vas nije u stanju da drži emocije pod kontrolom. Dok se ljudi oko vas trude da to nauče, vi suvereno hodate kroz život čak i onda kada su okolnosti teške i nezavidne.

Svesni ste da ćete “hladne glave” lakše pronaći rešenje.

Ako ste videli srce…

Na dnu optičke iluzije skriva se srce, a ako ste prvo ugledali upravo ovaj simbol, to govori da ste uvek spremni da ponudite drugima ljubav i podršku.

Kad se nađete u bezizlaznoj situaciji, ljubazno ćete zamoliti ljude u koje imate poverenja da vam pomognu i retko kad ćete dobiti negativan odgovor, piše Telegraf.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)