Dobro razmislite i odgovorite na samo jedno pitanje: Otkrijte tajnu vaše duše i saznajte kakvi ste zaista

Ako ste se pitali ko ste vi, pesnik Džalaladin Rumi je govorio – „Ovo je veoma suptilan koncept: sve što volite ste vi.“

Njegov citat može vam pomoći da otkrijete ko ste zaista u životu, kao i kojim stvarima bi možda trebalo da poklonite više pažnje.

Zato je važno da iskreno odgovorite na pitanje – Šta i koga zaista volite u ovom životu? Možda ćete moći odmah da odgovorite, a možda će vam za traženje odgovora trebati nekoliko sati, dana, puno razmišljanja. Kada osvestite, shvatićete da ono što volite, baš takvi ste zapravo vi sami.

Zato je važno da u tom traganju za smislom zastanemo i saslušamo sebe, da se upoznamo sa sobom. Dobro je s vremena na vreme usporiti. Gledajte na šta se češće fokusirate. Razmislite šta i koga volite.

Ljubav je već sama po sebi sreća! Ako možete reći da volite, onda je to sjajno. Voleti i emitovati ljubav, kao da se u te dve stvari sastala cela lepota života. Ljubav izaziva želju za davanjem, deljenjem, odnosno, doprinosi činjenici da osoba živi u ravnoteži.

Zato se zapitajte – šta je to što volite? Koje su vaše omiljene aktivnosti? U kojim temama najviše uživate? Koja su vaša omiljena mesta u vašem domu, vašem gradu, na ovoj planeti?

O čemu želite da vodite računa, šta želite da poboljšate? Na čemu ste najviše zahvalni? Sve su to čestice i aspekti vas. Sve vas to čini jačim i harmoničnijim.

Ne zaboravite da odgovorite i na to koga volite. Koga sada volite toliko da vam srce jače kuca? Koga ste ikada voleli? Sa kojom od voljenih osoba najviše volite da provodite vreme? Ne zaboravite da toj osobi iskažete ljubav, da joj kažete da ste tu, da ste zahvalni na njoj i da je vaša ljubav prema njoj neizmerna.

Živite kroz ljubav i sa ljubavlju svaki dan!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.