U trendu

Poznati doktor razbija predrasude: „muški ponos“ možete da povećate samo na jedan način bez operacije

Doktor Edvard Cimerman uklonio je predrasude oko veličine penisa objavljujući poučne snimke na svom TikTok profilu kako bi uverio muškarce da je prosečna dužina manja nego što misle. Veličina penisa može da bude nezgodna tema među muškarcima, ali ovaj estetski hirurg uhvatio se u ukoštac s tom temom deleći svoj rad na internetu.

Edvard Cimerman je stekao gotovo dva miliona pratilaca na svom TikTok profilu, gde pod imenom „dickdocontiktok“ deli svoja iskustva kao estetski hirurg specijalizovan za zahvate na penisima.

U intervjuu za Vice, u njihovoj seriji od 10 pitanja, doktor je odgovorio na neka uobičajena pitanja o hirurgiji penisa.

„Tokom poslednje decenije videli smo velike, male, duge, tanke, debele, kratke i velike glave, male glave, penise raznih proporcija. Mislim da je raspon normalnog stvarno prilično veliki, a to je i umirujuća činjenica za mnoge momke“, naglasio je.

@dickdocontiktok

Dr.Z answering the question, “What’s the average size of a pickle?” #happenis #maleenhancement #girth #length #pickle #doctok #menshealthtips

♬ original sound – Dr. Edward Zimmerman

Edvard je objasnio da je to značilo da, iako je muškarcima rečeno da penisi treba da budu dužine od 15 do 20 cm, njihova prosečna veličina, kada nisu u erekciji, iznosi samo otprilike 10 cm.

Međutim, kada se bavio pitanjem najvećeg penisa koji je ikad video, hirurg je priznao da je bio puno veći od norme.

„Verovatno najveći u ovom trenutku dugačak je oko 21 cm, a to je puno“, rekao je.

Kako povećati penis

Edvard je naglasio da se bez operacije malo šta može uraditi s veličinom penisa, za koju je tvrdio da je genetska osobina i određena rastom u materici.

Ali, jedan od najboljih lekarskih saveta za muškarce koji se nadaju poboljšanju veličine njihove muškosti je bio smanjivanje masnoće.

„Kako mi kao populacija postajemo sve teži, penisi se skrivaju kao i kornjače, tom vrećicom masti koja okružuje bazu penisa“, objasnio je.

Kao rezultat toga, Edvard je sugerisao da bi uklanjanje te masnoće vežbanjem ili poboljšanom ishranom moglo dodati čak jedan centimetar prirodnom izgledu genitalija.

Osveta ženi većim penisom

Uprkos ovom razumnom savetu, Evard nije mogao da odoli, a da ne podeli jednu priču o muškarcu koji je odlučio da se osveti svojoj ženi nakon što je otkrio da ga vara.

„Osim što je ostavio njene stvari ispred vrata i rekao joj da mora da ode, odlučio je da izgradi svoje telo za osvetu. Stavili smo mu gotovo 100 CC njegove masnoće u penis. To je bilo impresivno“, prisetio se doktor za „Daily Star“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar